snubci še vedno dvorijo

Neda Ukraden odkrila, zakaj se nikoli več ni poročila

R.T.
14. 5. 2021, 10.03
Posodobljeno: 14. 5. 2021, 13.00
Deli članek:

Zaradi hčerke je celo preklicala poroko.

Instagram (osebni profil)
Neda Ukraden

Balkanska pevka Neda Ukraden je prvič pred televizijskimi kamerami spregovorila o tem, zakaj se po ločitvi ni nikoli več poročila ter odkrila, da je v zakonu z režiserjem Milanom Bilbijo, ki je umrl leta 2013, ostala le dlje, kot si je želela. Razlog? Hčerka Jelena.

"S soprogom sem preživela 15 najlepših let svoje mladosti, ker sem ga spoznala pri 19 letih, torej med prvim letnikom študija. Takrat je bil star 33 let, svobodnjak, po poklicu režiser. Želel si je, da se takoj poročiva. Njegovi starši so bili veseli, da je našel nekoga, ki bi ga bo zresnil. Jaz pa sem bila šele na začetku svojega življenja. Komaj sem dobila krila," je Neda povedala za HRT.

Kot je dejala, sta se poročila po desetih letih zveze.

"Poročila sva se, ker so naju imeli moji starši, njegovi starši in prijatelji vrh glave, prepirala sva se in se pobotala. No, po enem letu sem rodila otroka in potem sem videla, da je eno, če prideš na zmenek dobre volje, drugo pa je, ko si pod isto streho deliš trenutke in obveznosti," je pojasnila. 

"Ni nama šlo dobro. Odnos in ljubezen sta začela razpadati. In ko je prestopilo meje lepega, sem rekla - 'ne'. Komaj sva se vselila, prinesla sem stvari s celega sveta. Vseeno sem odšla. Nisem se bala. Sodišče mi je dodelilo otroka in stanovanje, mislim pa, da sem edina ženska, ki je stanovanje prepustila možu," je poudarila Neda Ukraden in dodala:

"Sprašujejo me, kako sem videti tako lepo. Ker me nihče ne jezi," je bila jasna. Razkrila je, da ji snubci še vedno dvorijo in da ima še vedno dve aktualni zakonski ponudbi.

"Nisem se poročila, ker sem ženska z otrokom. Sem predvsem mati in nato vse ostalo. Ko ste sami, potem se s kovčkom lahko preselite kamorkoli. Ko pa imate otroka ... ," je dejala Neda in priznala, da zaradi hčerke celo preklicala poroko.