»Ko sem slišala, da sem postala top smrklja, sem bila presrečna. Od sreče mi je šlo malo na jok. Počasi začenjam dojemati, kaj se je v resnici zgodilo in kako srečna sem. Zagotovo je bila to najboljša izkušnja v mojem življenju, ki je ne bom nikoli pozabila,« nam je po zmagi zaupala Vita Vezjak. Navdušila tudi pokrovitelje Vita je ob tem z Lano Melanijo Zakelšek postala tudi zmagovalka po izboru blagovne znamke Sola, saj sta prav onidve najbolj prepričali z opravljenim izzivom. S tem pa je pred njima v prihodnjih mesecih sodelovanje pri Solinih projektih.

VITA VEZJAK
Sašo Radej
Top smrklja 2020 Vita Vezjak

VITA, LANA, SOLA
Sašo Radej
Vita in Lana Melanija, ki sta se najbolje spopadli z izzivom SOLE, da pripravita jed in to posnameta. V letu 2021 sta tako dobili priložnost, da postaneta Solini ambasadorki.

Obe dekleti sta najbolj prepričali tudi v kategorijah podjetja Deichmann, Lana Melanija je postala njihova ambasadorka, Vita pa je slavila v kategoriji Top obutve po izboru bralcev portala Najstnica.si. Lani Melaniji se tako obeta enoletno sodelovanje s podjetjem, s tem pa se ji odpirata medijski svet in svet spletnih vplivnežev.

DEICHMANN POSLOVALNICA
Sašo Radej
Dekleta so lahko v poslovalnici Deichmann izbrala najljubši par čevljev za lahkoten korak v pomlad in poletje.

Challe Salle je z dekleti užival

Letošnji finalni izbor je potekal v prostorih WOOP! arene, WOOP! kartinga in WOOP! trampolin parka, v katerih so dekleta pod vodstvom Tea Čeha uživala v njihovi raznovrstni ponudbi in številnih aktivnostih. Za gosta presenečenja pa je poskrbela blagovna znamka Sola, saj se je dekletom na uri bovlinga, preizkušanju VR-resničnosti, kartingu in igri laser tag pridružil Challe Salle.

CHALLE SALLE, VR
Sašo Radej
Challe Salle se je vživel v igro VR-resničnosti.

Top Smrklja
Sašo Radej
Laser tag spopad

Ta ni navdušil le zato, ker ga vsi najstniki očitno obožujejo, temveč tudi zaradi sproščenosti in večurnega uživanja v pripravljenem programu. Čeprav se je moral odpraviti na snemanje novih pesmi, je svoj čas kar nekaj ur namenjal dekletom in druženju ter v stiku z oboževalci po več mesecih vidno užival. Dekleta so pozneje po razglasitvi zmagovalk sproščeno uživala še v trampolin parku. Organizatorji izbora so nam po koncu še zaupali, da se že pripravljajo na letošnji izbor. Prijavnica pa bo že kmalu objavljena na spletnem portalu Najstnica.si oziroma v junijski številki revije Top! Smrklja.

top smrklja
Sašo Radej
WOOP! karting

TRAMPOLIN
Sašo Radej
Dekleta so po koncu izbora uživala v skakanju v WOOP! trampolin parku.

_DSC1528
Sašo Radej
Skakanje v WOOP! trampolin parku

Lepe nagrade

Blagovna znamka Sola je za vsa dekleta pripravila lepe darilne pakete, podjetje Deichmann je vse obdarilo z boni v vrednosti 50 evrov za nakup obutve v njihovih poslovalnicah, WOOP! je dekleta obdaril s 60 minutami brezplačnega skakanja v trampolin parku, v salonu Piskar LiteRAM institute pa z bogatimi darilnimi paketi za nego las, zmagovalko pa še s serumom za nego trepalnic. Zmagovalke so prejele tudi prelepe šopke, ki so jih posebej zanje pripravili v Plečnikovi cvetličarni.