VITA VEZJAK

Po druženju s Challetom Salletom dobili TOP SMRKLJO 2020

Uredništvo
12. 5. 2021, 17.17
Posodobljeno: 12. 5. 2021, 17.17
Deli članek:

Zaradi trenutnih zdravstvenih razmer je izbor Top smrklja 2020, sicer z nekajmesečno zamudo, potekal nekoliko drugače, saj so končno zmagovalko izbrali glasovalci na spletni strani Najstnica.si. Vita Vezjak ob razglasitvi ni skrivala solza, pozneje pa se je za pomoč zahvalila vsem, ki so zanjo glasovali in ji tako pomagali do zmage.

Sašo Radej
V WOOP! areni so se dekleta v družbi Challeta Salleta zabavala na bovlingu. In to je bilo le prvo od WOOP! doživetij v tem dnevu.

»Ko sem slišala, da sem postala top smrklja, sem bila presrečna. Od sreče mi je šlo malo na jok. Počasi začenjam dojemati, kaj se je v resnici zgodilo in kako srečna sem. Zagotovo je bila to najboljša izkušnja v mojem življenju, ki je ne bom nikoli pozabila,« nam je po zmagi zaupala Vita Vezjak. Navdušila tudi pokrovitelje Vita je ob tem z Lano Melanijo Zakelšek postala tudi zmagovalka po izboru blagovne znamke Sola, saj sta prav onidve najbolj prepričali z opravljenim izzivom. S tem pa je pred njima v prihodnjih mesecih sodelovanje pri Solinih projektih.

Sašo Radej
Top smrklja 2020 Vita Vezjak

Sašo Radej
Vita in Lana Melanija, ki sta se najbolje spopadli z izzivom SOLE, da pripravita jed in to posnameta. V letu 2021 sta tako dobili priložnost, da postaneta Solini ambasadorki.

Obe dekleti sta najbolj prepričali tudi v kategorijah podjetja Deichmann, Lana Melanija je postala njihova ambasadorka, Vita pa je slavila v kategoriji Top obutve po izboru bralcev portala Najstnica.si. Lani Melaniji se tako obeta enoletno sodelovanje s podjetjem, s tem pa se ji odpirata medijski svet in svet spletnih vplivnežev.

Sašo Radej
Dekleta so lahko v poslovalnici Deichmann izbrala najljubši par čevljev za lahkoten korak v pomlad in poletje.

Challe Salle je z dekleti užival

Letošnji finalni izbor je potekal v prostorih WOOP! arene, WOOP! kartinga in WOOP! trampolin parka, v katerih so dekleta pod vodstvom Tea Čeha uživala v njihovi raznovrstni ponudbi in številnih aktivnostih. Za gosta presenečenja pa je poskrbela blagovna znamka Sola, saj se je dekletom na uri bovlinga, preizkušanju VR-resničnosti, kartingu in igri laser tag pridružil Challe Salle.

Sašo Radej
Challe Salle se je vživel v igro VR-resničnosti.

Sašo Radej
Laser tag spopad

Ta ni navdušil le zato, ker ga vsi najstniki očitno obožujejo, temveč tudi zaradi sproščenosti in večurnega uživanja v pripravljenem programu. Čeprav se je moral odpraviti na snemanje novih pesmi, je svoj čas kar nekaj ur namenjal dekletom in druženju ter v stiku z oboževalci po več mesecih vidno užival. Dekleta so pozneje po razglasitvi zmagovalk sproščeno uživala še v trampolin parku. Organizatorji izbora so nam po koncu še zaupali, da se že pripravljajo na letošnji izbor. Prijavnica pa bo že kmalu objavljena na spletnem portalu Najstnica.si oziroma v junijski številki revije Top! Smrklja.

Sašo Radej
WOOP! karting

Sašo Radej
Dekleta so po koncu izbora uživala v skakanju v WOOP! trampolin parku.

Sašo Radej
Skakanje v WOOP! trampolin parku

Lepe nagrade

Blagovna znamka Sola je za vsa dekleta pripravila lepe darilne pakete, podjetje Deichmann je vse obdarilo z boni v vrednosti 50 evrov za nakup obutve v njihovih poslovalnicah, WOOP! je dekleta obdaril s 60 minutami brezplačnega skakanja v trampolin parku, v salonu Piskar LiteRAM institute pa z bogatimi darilnimi paketi za nego las, zmagovalko pa še s serumom za nego trepalnic. Zmagovalke so prejele tudi prelepe šopke, ki so jih posebej zanje pripravili v Plečnikovi cvetličarni.