Zabava

Jennifer Lopez in Ben Affleck skupaj preživela vikend

M. V.
11. 5. 2021, 13.45
Posodobljeno: 11. 5. 2021, 14.08
Deli članek:

Nekdanja zaročenca še naprej podžigata govorice, da sta spet par.

Profimedia
Jen in Bena so ujeli skupaj, ko sta prihajala na letališče.

Le dober teden po tem, ko so nekdanji sanjski par Hollywooda opazili skupaj pred njenim losangeleškim domom, 51-letna Jennifer Lopez in 48-letni Ben Affleck spet prilivata olja na ogenj govoricam, da se Bennifer vrača. Zdaj naj bi namreč skupaj preživela vikend, privoščila sta si konec tedna v Montani. Neimenovani vir je reviji People povedal: »Jen se je z Benom imela čudovito. Z njim je srečna, zato je rada v njegovi bližini. Močno sta povezana.« Mar to pomeni, da sta po sedemnajstih letih igralec in pevka obudila svojo ljubezen?

Spoznala sta se leta 2002, skupaj sta posnela filma Jersey Girl in Gigli, se zaročila, a potem septembra 2003 odpovedala poroko le štiri dni pred dogodkom, češ da je preveč medijske pozornosti. A le nekaj mesecev kasneje je njuna zveza tudi uradno razpadla, je pa lani Ben v enem od intervjujev dejal, da ves čas ostajata v stiku. Affleck se je vmes poročil in ločil od Jennifer Garner, s katero ima hčerki Violet (15 let) in Rose (12 let) ter sina Samuela (9 let), nazadnje je bil v zvezi z igralko Ano de Armas, a sta se januarja razšla.

Lopezova pa se je po Benu poročila s pevcem Markom Anthonyjem, s katerim ima 13-letna dvojčka Emme in Maxa, po ločitvi se je zaročila s plesalcem Casperjem Smarton, a se ni izšlo, predlani je sledila zaroka z igralcem bejzbola Alexom Rodriguezem, a se je tudi ta zveza prejšnji mesec uradno končala.