Fantje iz skupine Zvita feltna so Denisa Avdića s še nekaj znanimi obrazi prosili za spletno čestitko ob 15. obletnici delovanja na slovenski glasbeni sceni. Radijski voditelj je v svojem slogu nalogo zgrabil z obema rokama in na svojem instagramu z objavljanjem zgodb poskrbel za pravo kampanjo ob izidu nove pesmi Dama in baraba. Čeprav se je zadeve lotil malo za hec in predvsem z namenom pomoči glasbenikom, je stvar hitro postala viralna. 

Spet nastradal Robert Roškar

Ekipa Radia 1 pa je hitro dobila idejo, da bi lahko skupaj z Zvito feltno posegli v večni dvoboj med prijateljema Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem. Anja je tako svojemu radijskemu kolegu v zgodnjih jutranjih urah s pomočjo svoje ekipe in sodelovanjem Zvite feltne pripravila jutranjo budnico. Robert je bil šokiran, saj je, medtem ko je nič hudega sluteč sanjal svoje najlepše sanje, ekipa vstopila v stanovanje in ga prebudila z najnovejšo uspešnico. 

»Jaz sem vaš oboževalec, ampak spokajte iz mojega stanovanja,« je bil prvi Roškarjev odziv, nato pa je v svojem slogu dodal, da si ni nikoli mislil, da jih bo spoznal naenkrat, in to v svoji postelji.

Blaž Gec, Denis Avdić
Marko Vidmar
Denis Avdić se je odločil za bogato spletno kampanjo skupine Zvita feltna