Zabava

Znanega radijskega voditelja zgodaj vrgli iz postelje

Katja Kaja Mejač
11. 5. 2021, 20.44
Deli članek:

Slovenska skupina Zvita feltna je pred dnevi s pesmijo Dama in baraba začela praznovanje svoje 15. obletnice delovanja. Ob tem so jim na svoj način čestitali tudi številni slovenski znani obrazi. Tudi Denis Avdić, ki je kasneje dobil posebno idejo.

Marko Vidmar
Robert Roškar nad presenečenjem ni bil navdušen.

Fantje iz skupine Zvita feltna so Denisa Avdića s še nekaj znanimi obrazi prosili za spletno čestitko ob 15. obletnici delovanja na slovenski glasbeni sceni. Radijski voditelj je v svojem slogu nalogo zgrabil z obema rokama in na svojem instagramu z objavljanjem zgodb poskrbel za pravo kampanjo ob izidu nove pesmi Dama in baraba. Čeprav se je zadeve lotil malo za hec in predvsem z namenom pomoči glasbenikom, je stvar hitro postala viralna. 

Spet nastradal Robert Roškar

Ekipa Radia 1 pa je hitro dobila idejo, da bi lahko skupaj z Zvito feltno posegli v večni dvoboj med prijateljema Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem. Anja je tako svojemu radijskemu kolegu v zgodnjih jutranjih urah s pomočjo svoje ekipe in sodelovanjem Zvite feltne pripravila jutranjo budnico. Robert je bil šokiran, saj je, medtem ko je nič hudega sluteč sanjal svoje najlepše sanje, ekipa vstopila v stanovanje in ga prebudila z najnovejšo uspešnico. 

»Jaz sem vaš oboževalec, ampak spokajte iz mojega stanovanja,« je bil prvi Roškarjev odziv, nato pa je v svojem slogu dodal, da si ni nikoli mislil, da jih bo spoznal naenkrat, in to v svoji postelji.

Marko Vidmar
Denis Avdić se je odločil za bogato spletno kampanjo skupine Zvita feltna