Pripravljen se je prilagoditi

Challe Salle že načrtuje poroko

Eva Jandl
11. 5. 2021, 20.05
Posodobljeno: 11. 5. 2021, 20.05
Deli članek:

»Samo da bo srečna,« nam je o svoji izbranki povedal Challe Salle, ki z njo že načrtuje poroko. Povedal nam je še, kaj mu pomeni naziv najlepši slovenski raper in kako se je soočil s svojimi strahovi ter jih premagal.

Domen Jančič
Pravi, da je Yvonne zanj prava ženska, s katero načrtuje skupno življenje in otroke.

Glasbeniki ste že leto dni odsotni z odrov, s čim vi zapolnjujete svoje dneve, kaj počnete?

V tem obdobju se trudim svoj čas izkoristiti čim bolj kvalitetno. Imam več časa zase in za svojo punco, drugače pa kot po navadi v studiu ustvarjam nove pesmi in pripravljam nov album. Kmalu bom začel snemati tudi nove videospote v sodelovanju s podjetji, kjer sem ambasador, skupaj prav tako pripravljamo različne projekte, aktivnosti in nagradne igre. Glasbeniki ne moremo nastopati, zato nimamo tistega glavnega in rednega vira zaslužka in se je treba znajti drugače. Poleg vsega tega je šport velik del mojega življenja, tako da brez fitnesa, košarke, boksa in teka ne gre. Tudi letos štejem dneve, ko športam, in posnetke objavljam na družbenih omrežjih, da bi motiviral druge. V letošnjih 127 dneh sem bil športno aktiven že 80 dni. V prostem času se rad družim s svojo družino, predvsem s sestro, ki je dobila hčerkico, in zelo uživam v vlogi strica.

V vaši biografiji piše, da veljate za najlepšega slovenskega raperja, kaj vam to pomeni?

Moram reči, da je vsak kompliment lepo slišati in je tudi dobrodošel. Seveda se mi zdi super, ampak dejansko se s tem niti ne obremenjujem, ker je to preprosto stvar okusa. Zase vem, da sem dober človek, in ponoči mirno spim, živim po svojem kodeksu ter znam ceniti prave vrednote. To se mi zdi še najbolj pomembno, saj zunanja lepota mine, medtem ko notranja ostane za vedno. Želim si, da bi moje ime povezovali s tem, da sem ne le dober glasbenik in lep moški, ampak tudi človek dobrega srca. Poleg tega sem že (in tudi še bom) pustil velik pečat na slovenski glasbeni sceni in ravno glasba je tista, ki bo ostala za vedno.

Domen Jančič
Šele ko se soočiš z najhujšimi strahovi, si zares svoboden,« je povedal o pramagovanju strahu pred kačami.

Svojo zasebnost ste dolgo skrivali, pred časom pa ste pokazali svoje dekle in napovedali poroko. Kakšna bo poroka, velika ali majhna? Sta v tem z dekletom enotna ali imata različne želje?

Res je, s punco Yvonne ljubezenske zveze nisva želela javno izpostavljati, ker sva želela zasebne podrobnosti ohraniti samo zase. Zdaj počasi načrtujeva bolj resne korake, zato sva se odločila, da je čas za razkritje. Kar se tiče ustvarjanja družine in otrok, si vsekakor to želiva oba, tako da je samo še vprašanje časa. Sama poroka meni osebno ne pomeni tako veliko kot njej, ker mislim, da zabava in papir ne moreta dokazati ljubezni toliko, kolikor jo lahko dokažejo dejanja. Spet pa sem se zaradi prave ženske, kar Yvonne vsekakor je, pripravljen prilagoditi, samo da bo srečna. Torej poroka bo, kakšna, pa še nimam ideje! (smeh)

Kako so na vajin odnos vplivale karantene, verjetno sta skupaj preživela več časa kot sicer? Sta usklajen par ali se kdaj tudi prepirata?

Mislim, da se vsak par kdaj prepira in je to čisto normalno. Oba imava zelo močan »balkanski« karakter, imava veliko skupnih lastnosti, veliko pa je tudi nasprotij, kar je čisto razumljivo. Sem zelo temperamentna oseba in vem, da znam biti včasih težek, saj ne živim običajnega življenja, in potrebujem partnerico, ki to razume ter mi stoji ob strani v dobrih in slabih trenutkih. Moram priznati, da se velikokrat spreva čisto brez pravega razloga in sem največkrat jaz tisti, ki popusti in stvari tudi umiri. Še nikoli nisva šla spat sprta in mislim, da je to recept za uspeh zveze: da težave in nesoglasja rešuješ sproti.

Osebni arhiv
Prosti čas najraje preživlja pri nečakinji, nam je zaupal.

Fotografirali ste se s pitonom okoli vratu in zapisali, da ste se nekoč zelo bali kač. Kako ste premagali svoje strahove oziroma se spopadli z njimi?

Res je, kače mi niso ravno pri srcu, a mislim, da nas strah ovira, pogum pa rešuje. Zato sem izkoristil povabilo Bled Rose hotela, ki je prostore okrasil kot džunglo in pripeljal eksotične živali, da bi se lahko z njimi fotografirali. In glede na mojo višino in širino so mi okoli vratu ovili največjega pitona. Pred tem so me potolažili, da je vajen tujcev, zato sem lažje prenesel njegovo stiskanje, ko se je plazil po meni. Občutek sem imel, kot da bo najprej premeril svoj plen, potem pa si me bo privoščil za konkreten obrok. (smeh) Bil je težak, celotna izkušnja je bila zanimiva in moram priznati, da je bilo super doživetje. Šele ko se soočiš s svojimi največjimi strahovi, postaneš zares svoboden.

Pripravljate kaj novega na glasbenem področju?

Seveda, vedno sem v akciji, saj ustvarjam skoraj vsak dan in pridno nabiram material. Lani sem imel deseto obletnico kariere, načrtoval sem izid novega albuma in koncertno turnejo z bendom, a zaradi situacije žal nič od tega ni bilo izvedljivo. Tako da že kar nekaj časa pripravljam ta album, a bom letos zagotovo izdal tri single in videospote. Naslednje leto pa takoj, ko bo spet mogoče pripravljati koncerte, načrtujem še izid albuma.