Tradicionalni izbor Top smrklja

Vita Vezjak postala najbolj simpatična najstnica

Katja Kaja Mejač
10. 5. 2021, 21.25
Deli članek:

V soboto sta revija Top! Smrklja in spletni portal Najstnica.si po nekaj mesecih čakanja končno izbrala svojo letošnjo top smrkljo.

Sašo Radej
Vita Vezjak

Zaradi zdravstvenih razmer je celotni izbor potekal nekoliko drugače, predvsem pa smo morali na razglasitev zmagovalk počakati nekaj mesecev. Po celodnevnem uživanju v aktivnostih Woop arene, kartinga in trampolin parka, v katerih so dekleta zelo uživala, smo v soboto končno dobili imena tistih deklet, ki so v lanskem letu najbolj prepričala. 

Naziv top smrklje si je v letošnjem spletnem glasovanju prislužila 17-letna Vita Vezjak iz Slovenskih Konjic, ki ob razglasitvi ni mogla skrivati solza sreče. Ob tem je postala še ena izmed Solinih zmagovalk, zmagala pa je tudi v kategoriji Deichmannove top obutve. Deichmannova ambasadorka je sicer postala Lana Melanija Zakelšek, ki je ob tem postala tudi druga zmagovalka v kategoriji blagovne znamke Sola. 

Poleg lepe izkušnje in dneva številnih aktivnosti so dekleta domov odnesla številna darila pokroviteljev dogodka. Za lepe nagrade so poskrbeli pri blagovni znamki Sola, podjetju Deichmann, Woopu, salonu Piskar (z bogatimi negovalnimi paketi LiteRAM), šopke za zmagovalke pa so pripravili v Plečnikovi cvetličarni. 

Čeprav smo na letošnjo razglasitev čakali nekaj mesecev, so organizatorji že napovedali, da najbolj simpatično najstnico oziroma top smrkljo iščejo tudi v letu 2021. Razpis bodo na spletni strani Najstnica.si in v reviji Top! Smrklja objavili že kmalu.