podaljšal družinski oddih v Španiji

Peter je po vsej drami potreboval počitnice

Eva Jandl
8. 5. 2021, 20.55
Deli članek:

Krotiti vročekrvna dekleta in sanjskega moškega ter biti med snemanjem v mehurčku je naporno, zato se je voditelj Peter Poles z družino po snemanju odpravil na dopust v Španijo, kjer tako uživajo, da so ga kar podaljšali. »Nepričakovan dopust,« so povedali na POP TV.

Marko Vavpotič / M24.si
Peter Poles

V šovu Sanjski moški smo bili priča že več dramatičnim epizodam in napetostim, med katerimi spretno krmari prekaljeni voditelj Peter Poles. Snemanja so bila namreč zelo naporna, tako zaradi razgretih čustev in vročekrvnih tekmovalk, ki se potegujejo za srce sanjskega Gregorja Čeglaja, kot tudi zaradi epidemije in dodatnih pravil, ki jih je treba upoštevati zaradi tega. Zato je Peter Poles po koncu snemanja potreboval počitek. Z družino, partnerko in blogerko Niko Veger ter njunima hčerkama so odšli na nekajdnevni oddih v Španijo. Tja so se odpravili z avtomobilom, si ogledali najvzhodnejšo točko Španije, romantično obmorsko vasico Portlligat, kjer je ustvarjal in živel veliki umetnik Salvador Dalí. A na počitnicah tako zelo uživajo, da so jih sklenili kar pošteno podaljšati. Vse do sredine meseca, smo izvedeli, ko smo želeli Petra povabiti na intervju. »Tako lepo se imajo v Španiji, da so se odločili počitnice kar podaljšati. Nepričakovan dopust,« so odgovorili v Petrovem imenu.

Instagram
Peter Poles se s svojo družino, priznano blogerko Niko Veger in hčerkama Belo in Amalijo, vsako leto odpravi na daljše počitnice v tujino, letos pa so s seboj vzeli tudi kužka, pudlja Aryo.

PET NOVIH DEKLET

Ni skrivnost, da je šov Sanjski moški že posnet, snemali pa so ga v mehurčku, kar je bil še dodaten izziv celotnemu dogajanju. Sicer pa prav danes v šov vstopa kar pet novih deklet, ki bodo zagotovo znova premešale karte in poskrbele za še več drame.