Ameriška igralka

Sharon Stone spregovorila o bližnjem srečanju s smrtjo

L.K.
6. 5. 2021, 13.21
Posodobljeno: 6. 5. 2021, 13.24
Deli članek:

Doživela je hudo kap, po kateri so ji pripisali le minimalno možnost preživetja.

Profimedia
Sharon Stone med javljanjem v pogovorno oddajo Good Morning Britain.

Danes 63-letna Sharon Stone je leta 2001 doživela hudo možgansko kap, ki je zanjo skoraj bila usodna – dali so ji le enoodstotno možnost preživetja.

Ameriška igralka je v britanski pogovorni oddaji Good Morning Britain spregovorila o okrevanju po kapi in zunajtelesni izkušnji, ki jo je doživela, ko je ležala v bolnišnični postelji.

"Imela sem bližnje srečanje s smrtjo, o čemer ljudje razpravljajo na različne način. Nekateri z znanstvenega vidika, drugi z duhovnega. Mislim, da sta na mestu oba. Čutila sem, kot da vidim ljudi, ki so se poslovili pred mano; čutila sem, kot da na bežen način komuniciram z njimi – ne ravno v dialogu –; razumela sem, da komuniciramo, ko sem nenadoma v prsih začutila gromozansko bolečino, kot da bi me nekdo brcnil v prsni koš. Ne vem, ali so me v tistem trenutku defibrilirali ali pa se je preprosto tako zgodilo, a spet sem se znašla v bolnišnični sobi. Bilo je jasno, da sem se odločila, da se bom vrnila v tisto sobo, namesto da bi nadaljevala pot … Le tako lahko opišem to izkušnjo," je o bližnjem srečanju s smrtjo povedala ameriška igralka.