Zabava

Manca Špik: Pravijo mi, da sem se prodala za drobiž

R.T.
6. 5. 2021, 11.42
Posodobljeno: 6. 5. 2021, 17.26
Deli članek:

To je sporočila tistim, ki ji grozijo, da bodo nehali poslušati njeno glasbo.

osebni arhiv
Manca Špik

Koronavirus je dodobra pretresel svet ter  tudi slovenskim glasbenikom "pobral" delo in odžrl prihodke. Številni so se mogli znajti na druge načine, med njimi je tudi Manca Špik, ki kot pravi "sem in tja naredi kakšno reklamo za izdelek, ki ga priporoča". 

Kot kaže, pa je zato postala tarča kritik. 40-letna pevka je  na družbeno omrežje Facebook objavila zapis in tistim, ki ji celo grozijo, da ne bodo več poslušali njene glasbe sporočila, da bo še naprej naredila vse, da njeni hčerki Lani ne bo nič manjkalo.

"Odkrita bom z vami. S hčerko Lano živiva sami, v stanovanju v Ljubljani. Kljub temu, da več kot leto dni glasbenikom ni dovoljeno nastopati, vsaj v normalnih pogojih ne, se trudim po svojih najboljših močeh, da živiva človeka dostojno, lepo življenje. A moji prihranki počasi kopnijo, koncertni odri pa še vedno samevajo... In tako sem in tja naredim tudi kakšno reklamo za izdelek, ki ga osebno priporočam, za poslovnega partnerja, ki mu stoprocentno zaupam! Nekateri od vas pa me zaradi tega skoraj pribijete na križ... Pravite mi, da sem se prodala za drobiž... Celo to, da boste prenehali poslušati mojo glasbo... Srce me boli ob tem. Kaj pa naj bi po vašem storila? Križem rok ne bom sedela in čakala na miloščino! Še naprej bom naredila vse, da moji Lani ne bo manjkalo popolnoma nič," je zapisala in dodala, da bo še naprej ustvarjala glasbo in nove pesmi, četudi jih nikjer ne bo mogla odpeti v živo.

"Verjamem pa, da bo ostalo precej več tistih na moji strani, ki me razumete, ki ste morda tudi sami v podobni situaciji, in ki boste še naprej poslušali mojo glasbo. Verjamem, da se bomo enkrat, kmalu, spet lahko srečali v živo in skupaj odpeli vse tiste najlepše... Verjamem, da bom to lahko storila skupaj z mojimi glasbenimi prijatelji, ki prav tako težko čakajo, upajo na lepši nov dan... Vsem vam se iz dna srca zahvaljujem za vašo neizčrpno podporo in vam sporočam, da vas imam brezmejno rada," je zaključila.