naslajanje

Britney Spears izpostavila hinavščino dokumentarcev o njenem življenju

R.T.
4. 5. 2021, 17.00
Posodobljeno: 4. 5. 2021, 17.13
Deli članek:

V resnici le izkoriščajo njeno nesrečo.

Profimedia
Britney Spears

Ameriška pevka Britney Spears, ki se že leta sooča s psihičnimi in finančnimi težavami, je na družbenem omrežju Instagram objavila videoposnetek svojega plesa, zraven pa zapisala nekaj kritičnih izjav na dokumentarne filme o njenem življenju.

Mnogi dokumentarci so po njenem mnenju hinavski, saj služijo na račun njene nesreče. Na prvi pogled so filmi sicer pevki naklonjeni, a pravi da nesorazmerno izpostavljajo težke trenutke njenega življenja, mnogim veselim in uspešnim pa ne namenjajo pozornosti.

Ob tem je zapisala še nekaj ekscentričnih izjav. Dejala je denimo, da ima “najlepši vrt v Los Angelesu,” izrazila pa je tudi navdušenje nad ribniki in povedala, da bo enega postavila tudi sama, v njem pa bo gojila japonske krape.

Britney je sicer že dobro desetletje pod sodnim skrbništvom očeta, ker zaradi živčnega zloma dolga leta ni bila sposobna sama skrbeti za svoje premoženje. Več let se že trudi, da bi ji skrbništvo bilo vrnjeno ali pa da bi za skrbnika dobila nekoga drugega, saj z očetom nista v dobrih odnosih, a sodniki je doslej niso uslišali.