Lovehoney

Spolne igrače navdušile kraljico Elizabeto II.

R.T.
3. 5. 2021, 17.48
Posodobljeno: 3. 5. 2021, 17.53
Deli članek:

Angleška kraljica Elizabeta II. je največjemu podjetju, ki izdeluje spolne igračke podarila prestižno nagrado.

Profimedia
Kraljica Elizabeta II.

Lovehoney je največje britansko podjetje, ki proizvaja izdelke za popestritev posteljnih dejavnosti. Od leta 2015 je zraslo za kar 365 odstotkov, iz 12 milijonov britanskih funtov na 56 milijonov britanskih funtov. Kraljica Elizabeta II. je bila nad rastjo podjetja tako navdušena, da jim je podarila prestižno Kraljičino nagrado za podjetja.

Nagrada bo podjetju Lovehoney omgočila, da bodo na embalažo svojih izdelkov lahko natisnili kraljičin emblem in logotip, ki simbolizirata kvaliteto in uspeh. Nagrada jim licenco za uporabo emblema podeljuje za obdobje petih let.

“Navdušeni smo, da smo prejeli uradno priznanje kraljice,” je po prejemu nagrade dejala glavna komercialna direktorica Lovehoneyja Debbie Bond. “Njeno visočanstvo nas je podpiralo na poti do tega, da smo postali vodilna svetovna znamka spolnih priomočkov. Kraljičino pokroviteljstvo nam bo pomagalo ustvariti več delovnih mest doma in v naših mednarodnih pisarnah, ter širiti sporočilo o sreči v spolnosti po vsem svetu.”

Podjetje Lovehoney je tovrstno nagrado prejelo že drugič, v zgodovino pa se je vpisalo že leta 2013, ko so postali prvi, ki so na televiziji uporabili besedno zvezo “spolna igrača”.