Slovo

Hajdi je izgubila najboljšega prijatelja: "Solze mi ne nehajo teči"

R.T.
3. 5. 2021, 12.48
Posodobljeno: 3. 5. 2021, 14.51
Deli članek:

Včeraj se je za vedno poslovil njen Gucci.

Instagram (osebni profil)
"Težko opišem, kako sem žalostna, kako zelo sem žalostna," je sporočila Hajdi.

Nekdaj pevka, danes pa uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek, se je z družino ravno vrnila z dopustovanja na Mladivih, danes pa je na družbenem omrežju Instagram sledilce in sledilke obvestila, da se je ponoči poslovil njen najboljši prijatelj - pes Gucci. 

Hajdi je objavila fotografijo z Guccijem in izrazila neizmerno žalost.  "Težko opišem, kako sem žalostna, kako zelo sem žalostna. To je bil moj najboljši prijatelj, zaveznik in vedno me je z veselim repkom pričakal. Včeraj, ko smo z družino prišli domov, ni mogel. Vedela sem, da je nekaj narobe. Videla sem mu v očeh, kako zelo me je vesel, ampak telo ga ni več ubogalo. Kot da me je čakal, da se še zadnjič vidiva in potem je ponoči čisto tiho odšel. Vem, da na lepše," je zapisala in dodala, da ji solze ne nehajo teči.

"Gucci moj, počivaj v miru in toliko lepih spominov mi polni srce, da ti bom do konca življenja hvaležna, ker sem skoraj 12 lepih let imela možnost biti tvoja prijateljica. Naš kuža je odšel ampak spomini mi bodo ostali. Počivaj u miru srček moj," je zaključila.