Izpadli tekmovalki

Ena v oddajo nikoli več, druga bi ponovila

M.V.
3. 5. 2021, 15.30
Deli članek:

Ta vikend sta brez vrtnice ostali 27-letna Mariborčanka Sanja in 29-letna Rusinja Elena. Prva ni bila navdušena ne nad oddajo, ne nad sotekmovalkami, ne Gregorjem, druga pa je strašansko pogrešala sina.

Pop TV
Elena je bila precej mirna, zelo je pogrešala sina.

SANJA

Sanjo smo si verjetno dobro zapomnili, saj ni želela spati v isti postelji s cimro Jasmino in ker na poročnem fotografiranju ni dovolila Gregorju, da bi se je dotikal. »Saj ne, da se bojim dotikov, rabim pač svoj čas. Nikakor pa ne maram, da se me dotikajo tujci, zato mi je bilo zelo neprijetno,« je pojasnila. Svoje pomanjkanje navdušenja nad vsem je utemeljila s tem, da so jo v oddajo prijavile njene štiri sestre in se je šova udeležila izključno zaradi izziva. »Ker so mi rekle, da si ne upam.« Sanja sicer doma sploh nima televizije in takšnih oddaj ne gleda, zato ni vedela, kaj jo čaka. »Če bi, verjetno ne bi šla. A mi ni žal, je bila pač nova izkušnja.« Odkrito prizna, da ji šov ni pisan na kožo, in je to tudi jasno pokazala. Tako kot je Gregorju na zmenku dala vedeti, da je ne zanima, čeprav kot človek ni napačen. »Ni moj tip moškega, sploh ne za partnerja, ker se mi zdi, da potrebuje malo preveč pozornosti in potrditev drugih. Meni to ni všeč.« Vodja gostinskega lokala načeloma vedno pove, kar misli, a nikogar ne obsoja. »Zato s puncami nisem imela težav, očitno pa so jih imele one z mano.« Sta pa z Lauro razrešili pretekle zamere. »Je super punca, vesela sem, da sem jo spoznala, in ostajava v stiku.«

ELENA

Eleni pa je bil Gregor kar pri srcu in misli, da bi iz tega lahko še kaj bilo, če bi v oddaji ostala dlje in bi se bolje spoznala. »Je dobrosrčen, prijazen in pozoren – taki moški so mi všeč.« Zaradi tega ji je žal, da je morala oditi, hkrati pa pravi, da je vesela, da je bila izločena, saj je že strašansko pogrešala šestletnega sina Davida. »Presrečen je bil, ko sem prišla domov, jaz pa tudi. Zdaj je vesel, ko me lahko spremlja na televiziji.« Zakaj je ravno ona ostala brez vrtnice, ne ve. »Predvidevam, da zaradi tega, ker je Gregor razumel mojo situacijo. Vedel je, da pogrešam otroka, in me je poslal domov. Sicer mi ne deluje tak, da bi mu otrok predstavljal oviro,« razmišlja poslovna sekretarka. Sodelovanje v oddaji je bilo zanjo vseeno pozitivna izkušnja, brez težav bi jo ponovila. »Ker nikoli ne veš, kaj ti življenje prinese,« zaključi.

Pop TV
Sanja je v šovu jasno pokazala, kaj in kdo ji ni všeč.