Princ William in Kate Middleton sta si pred desetimi leti na eni najbolj gledanih porok vseh časov obljubila večno zvestobo.
V teh leti so se jima rodili trije otroci – princ George, princesa Charlotte in princ Louis, zakonca pa veljata za sanjski par, ki bo nekoč kraljeval Združenemu kraljestvu.

Prav na dan obletnice so jima številne kraljeve družine s celega sveta čestitale za deseto oziroma kositrno obletnico poroke. A ves svet je čakal in dočakal, ali bosta svojo čestitko podala tudi princ Harry in Meghan Markle. In res, Williamov brat in njegova soproga naj bi v zasebnem sporočilu paru zaželela vse najboljše na nadaljnji skupni poti. Ali nameravata poslati tudi kakšno uradno in javno voščilo, za zdaj še ni znano. Harry in Meghan naj bi na ta način znova navezala stike z bodočim kraljem in njegovo družino po tem, ko so bili njihovi odnosi na zelo trhlih tleh zaradi marčevskega odmevnega intervjuja z Oprah. Harry, ki se je pred kratkim vrnil iz Anglije v Kalifornijo, pa naj bi prav s pomočjo svakinje Kate znova vzpostavil odnos z bratom.