Žiga Gabrovec

Tekmovalec šova MasterChef doživel hudo izgubo

Nejc Simšič
3. 5. 2021, 20.05
Deli članek:

Letošnji tekmovalci priljubljenega šova MasterChef Slovenija imajo veliko osebnih zgodb, tako zanimivih kot tudi bolečih. Slednjo je pred kratkim delil tudi 30-letni kuhar Žiga Gabrovec, ki ni skrival solza žalosti.

POP TV
Tragičen trenutek v družini je Žiga doživljal med snemanjem kuharskega šova.

Vedno nasmejan Žiga Gabrovec, kuhar z zavihanimi brki, je več kot očitno navihan že od malih nog, kar je pokazal tudi v šovu MasterChef Slovenija.

V resnici pa je 30-letni kuhar in freelance glasbenik Žiga Gabrovec med šovom skrival hudo bolečino. Kot je povedal, se je med snemanjem kuharskega šova zelo težko osredotočal na kuhanje, saj je ravno izgubil očeta. »Prav med snemanjem oddaje sem izgubil očeta in ob tako žalostnem dogodku se je res nepredstavljivo težko osredotočati na karkoli drugega, še posebno na kuhanje. Ampak se da, moraš pa biti res močan. Nihče si ne more predstavljati, da je lahko tako hudo. Ampak ati bi hotel, da nosim glavo pokonci in grem naprej,« je priznal Žiga, ki je pred leti doživel še eno tragedijo. »Tu mislim na prometno nesrečo svojega najboljšega prijatelja pri svojih 17 letih,« je še dodal kuharski mojster, ki ga imajo gledalci šova za enega najljubših tekmovalcev, sam pa se bo še naprej trudil po najboljših močeh, čeprav si le redki lahko predstavljajo, v kako zelo boleči situaciji se je znašel sredi kuharskega tekmovanja.

Osebni arhiv
Najpomembnejši ženski v njegovem življenju – babica Frančiška in mama Renata.