Nad britansko kraljevo družino spet črni oblaki

Nezakonski sin in šokirana Meghan

Nejc Simšič
30. 4. 2021, 19.22
Posodobljeno: 30. 4. 2021, 19.37
Deli članek:

Znova se je izkazalo, da britanska kraljeva družina res nikoli ne bo imela miru pred škandali. Z novimi dokazi se je oglasil samooklicani nezakonski sin princa Charlesa in Camille, nož v hrbet pa je Meghan Markle zadala prav Oprah Winfrey.

Profimedia
Harry in Meghan sta razočarana, da jima je prijateljica obrnila hrbet v težkih trenutkih.
DOKAZUJE, DA JE NEZAKONSKI SIN
Simon Dorante - Day med drugim zdaj dokazuje, da je njegov 14-letni sin na las podoben kraljici, glede svojega videza pa vztraja, da je izrezan Charles in na trenutke tudi podoben Camilli. Medijem je posredoval tudi domnevno otroško oblačilo, ki ga je nosil med posvojitvijo. 

Britanska kraljica Elizabeta II. si po mnenju večine zasluži veliko spoštovanje, saj stoično prenaša številne škandale. Najstarejša monarhinja na svetu se je pred dnevi spet pojavila v javnosti, saj je tudi uradno konec njenega žalovanja za možem, princem Filipom, s katerim je bila poročena 73 let. Kraljica je že začela opravljati svoje kraljeve dolžnosti in se po žalovanju zakopala v delo. A očitno ji nihče ravno ne olajšuje življenja, ravno obratno – z novimi škandali ji številni spet kravžljajo živce.

NOVI DOKAZI NEZAKONSKEGA OTROKA

Pred dvema letoma se je v javnosti oglasil Avstralec Simon Dorante - Day in trdil, da se je rodil princu Charlesu in Camilli Parker, ko sta bila zaljubljenca stara 17 oziroma 18 let, Camilla pa ga je dala v posvojitev. Odraščal naj bi kot posvojenec v Avstraliji, a naj bi zanj vedela le še pokojna princesa Diana. »Simon pravi, da so na dvoru, da bi preprečili izbruh škandala, za posvojitev zaprosili eno od zaposlenih, pozneje pa sta zanj skrbela Karen in David Day, nekdanja uslužbenca dvora,« so pojasnili britanski mediji. Zdaj je samooklicani otrok Charlesa in Camille, ki trdi, da se je med zadnjo kraljevo turnejo po Avstraliji s starši celo srečal, medijem posredoval nove dokaze, in sicer fotografiji svojega 14-letnega sina in kraljice Elizabete II. iz mladosti, na katerih naj bi si bila zelo podobna. Kljub »dokazu« Avstralca na dvoru še vedno nihče ne jemlje resno.

arhiv Svet24
Simon Dorante - Day še vedno trdi, da je nezakonski sin princa Charlesa in Camille.

MEGHAN OGORČENA

Na drugem koncu sveta pa se princ Harry in Meghan Markle ukvarjata z novim razočaranjem. Po enem najodmevnejših intervjujev v zgodovini, ki je očrnil britansko kraljevo družino, se je zdaj ameriškim medijem pokesala tudi voditeljica Oprah Winfrey. »Nisem pričakovala takega burnega odziva, kaj vse bo ta intervju prinesel za sabo. Iskreno, sama sem samo postavljala vprašanja, za vse ostalo sta poskrbela Meghan in Harry,« je povedala Oprah, ki naj bi s to izjavo precej razočarala Meghan in Harryja, saj jima je tako preprosto obrnila hrbet.