Zabava

Igralki kočno prekipela moževa nezvestoba

M. V.
22. 4. 2021, 14.34
Posodobljeno: 22. 4. 2021, 14.39
Deli članek:

Jana Kramer iz serije One Tree Hill po petih letih in številnih prevarah vložila prošnjo za ločitev.

Profimedia
Jana Kramer in Mike Caussin

Igralka in country pevka Jana Kramer, ki jo poznamo iz serije One Tree Hill, je po petih letih zakona z igralcem ameriškega nogometa Mikom Caussinom vložila zahtevek za ločitev. To pravzaprav ni nič čudnega, saj sta se zakonca leta 2016 že na kratko razšla, saj je Mike javno priznal, da jo je prevaral in da je zasvojen s seksom. Jana mu je zaradi hčerke Jolie Rae, ki je bila takrat stara pol leta, dala še eno priložnost, a pod pogojem, da gre na zdravljenje. Vse od takrat sta se trudila zakrpati njun zakon, leta 2018 sta dobila še sina Jacea Josepha (tik pred tem sta se zopet razšla, a jo je nosečnost prepričala, da spet poizkusi), a 37-letna pevka zdaj priznava, da je bil njun odnos ves čas na majavih nogah.

Zdaj ima vsega dovolj in je vložila prošnjo za ločitev, svojim oboževalcem pa preko Instagrama sporočila: »Borila sem se. Zelo ljubila. Oprostila. Se trudila. Dala sem vse, kar sem lahko, zdaj nimam več ničesar dati. Prišel je čas za ločitev. Ne morem se več boriti. Hvala za vašo ljubezen in podporo.«

Za Jano je to že tretji propadel zakon, pred tem je bila leta 2004 sedem mesecev poročena z Michaelom Gambinom, ki jo je fizično zlorabljal, tako da ga je celo obtožila poskusa umora, leta 2010 pa se je poročila z igralcem Jonathanom Schaechom – in se po mesecu dni ločila.