Zabava

Tako velika je že hči Toma Cruisa in Katie Holmes!

M. V.
20. 4. 2021, 12.45
Posodobljeno: 20. 4. 2021, 12.49
Deli članek:

Suri je pretekli vikend praznovala petnajsti rojstni dan.

Profimedia
Suri Cruise

Neverjetno, kako hitro otroci zrastejo. Suri Cruise, hči igralcev Katie Holmes in Toma Cruisa je pred dnevi praznovala svoj 15. rojstni dan! Ta dan je preživela v družbi prijateljic, ki so ji podarile šopek rož, skupaj so se sprehajale po New Yorku in si privoščile sladoled. Očitno je bila najstnica odlično razpoložena in je uživala v družbi vrstnic, medtem ko je njena mama na drugem koncu mesta opravljala še zadnje nakupe – očitno za Surijino rojstnodnevno zabavo.

Čeprav je Katie precej zadržana, kar se tiče deljenja podrobnosti o hčerki, je tokrat naredila izjemo in ji čestitala preko družbenih omrežij: »Vse najboljše za 15. rojstni dan, srčica! Rada te imam! Ne morem verjeti, da si že toliko stara,« je zapisala, zraven pa objavila nekaj njenih otroških fotografij in s tem dovolila redek pogled v njeno intimo.

Pred časom je Katie, ki je od lani v razmerju s chefom Emiliom Vitolo, v enem od intervjujev priznala: »Seveda me zel oskrbi za hčerino prihodnost. Toliko je slabih novic, sovraštva in stvari, ki nimajo smisla. Vzdušje po svetu je grozljivo.«