avto se je trikrat prevrnil

FOTO: Zvezdnik po hudi nesreči pokazal razbitega rolls-roycea

R.T.
19. 4. 2021, 08.12
Posodobljeno: 19. 4. 2021, 09.02
Deli članek:

Avto se je trikrat prevrnil.

Twitter
Jeffree Star v bolnišnici.
Lepotnega guruja na YouTubu spremlja 16,5 milijona ljudi, veliko pozornosti pa so pritegnili bizarni trači, da je bil v intimnem odnosu z glasbenikom Kanyejem Westom.

Youtuber Jeffree Star je v petek, 16. aprila, po prometni nesreči pristal v bolnišnici, njegovi številni sledilci pa so bili o tem obveščeni prek družbenih omrežij.

"Pred nekaj urami sta bila Jeffree in Daniel udeležena v hudi prometni nesreči. Avto se je trikrat prevrnil, potem ko ju je zaneslo na poledeneli cesti. O njunem stanju vas bomo obvestili, potem ko nam bodo zdravniki posredovali več informacij. Zelo smo hvaležni, da sta oba živa", je zapisano na uradnem twitter profilu 35-letnega youtuberja.  Ob zapisu je objavljena tudi fotografija, na kateri je Jeffreja videti, kako leži v bolniški postelji, medtem ko ga njegov prijatelj Daniel Lucas drži za roko.

Policija je za revijo People potrdila, da je bil za volanom vozila ravno Jeffree. Dvojica ni bila pod vplivom mamil ali alkohola, oba sta bila pripasana.

Jeffree se je nekaj ur kasneje sam javil in sporočil, kako se počuti. "Hvaležen sem, da sem še vedno tukaj. Bolečina je nevzdržna, ker sem si zlomil del hrbta, prav tako imam kompresijski zlom vretenc. Zdravnik pravi, da bo okrevanje trajalo mesece, a da si bom popolnoma opomogel", je zapisal.

Oglasil se je tudi naslednji dan in s sledilci delil fotografije svojega rolls-roycea. "Bilo je težko, vendar sem moral videti svoj avtomobil. Hvala bogu, Rolls-Royce je bil izdelan z močno ojačanim jeklom," je zapisal 35-letni vizažist in dodal, da mu je to rešilo življenje.