Zabava

Hilary Duff odkrito o težavah z dojenčkom

M. V.
16. 4. 2021, 11.48
Posodobljeno: 16. 4. 2021, 11.53
Deli članek:

Mamica nekajtedenske dojenčice in še dveh nadebudnežev je pod velikim stresom.

Profimedia
Hilary Duff z dojenčico Mae in 2-letno Banks

Igralka in pevka Hillary Duff je konec marca rodila tretjega otroka, hčerko Mae, z možem Matthewom Komo ima še hčerko Banks (2 leti), z bivšim možem Mikom Comriejem pa ima še sina Luco (9 let). 33-letnica je zdaj priznala, da je imela pri vseh otrocih težave z dojenjem. »Nisem velika proizvajalka mleka, kar jemljem zelo čustveno. Ker že v preteklosti nisem imela dovolj mleka za otroka, se zdaj še tolik bolj bojim, da ga Mae ne dobiva dovolj, da je lažna, kar me samo še potegne v spiralo temnih mislih.« Zaenkrat deklici še ne daje nadomestnega mleka, samo svoje, medtem ko ga je pri prejšnjih otrocih že od začetka morala dodajati.

Prav tako prizna, da je zelo naporno, ker se mora ob Mae ukvarjati še z drugima dvema otrokoma, ki seveda ne dobita več toliko njene pozornosti, kot sta je bila vajena prej. »Sploh Banks je še tako majhna, da ne razume, da moram Mae nahraniti vsake pol ure.«

Zaradi vsega tega je precej pod stresom, odkrito prizna, da bi morda s tem pomagala še kakšni mami, ki se ne počuti dovolj sposobno ali dobo in ima venomer slabo vest.