Zabava

Ko sta tvoja bivša in zdajšnja veliki zaveznici

M. V.
14. 4. 2021, 17.26
Posodobljeno: 14. 4. 2021, 17.32
Deli članek:

Katy Perry in Miranda Kerr se odlično razumeta, čeprav ju povezuje isti moški.

Profimedia
Orlando Bloom

Igralec Orlando Bloom (44 let), ki ga poznamo iz filmov Gospodar prstanov, Hobit, Pirati s Karibov itd., ima neverjetno srečo: njegova zaročenka Katy Perry se odlično razume z njegovo bivšo ženo Mirando Kerr, tako da se mu nikoli ni treba postavljati na stran ene ali druge. Pravzaprav vsi v smehu pravijo, da so kar ena velika povezana družina. 36-letna pevka Katy je zato na Instagramu z veseljem počvekala s 37-letno manekenko Mirando ter ji tako pomagala pri promociji njenega novega kozmetičnega izdelka. Med sproščenim klepetom sta razpravljali tudi o 'njunem' moškem in otrocih – Katy je poleti lani povila prvo hčerko Daisy, Miranda pa ima z Orlandom 10-letnega sina Flynna.

»Otroci so moja največja ljubezen. Biti mama je najboljša stvar na svetu,« je povedala Miranda, ki ima z možem Evansom Spieglom še sinova Mylesa (1 leto) in Harta (3 leta). »To je res najboljša in najbolj izpolnjujoča služba,« se je z njo strinjala Katy. »Noben občutek se ne more primerjati s tem, ki ga imam ob hčerki. Kot bi me naenkrat udarila vsa ljubezen, ki sem jo v življenju iskala.«

Miranda pa je že pred časom povedala, da je zelo vesela, da je njen bivši našel srečo s Katy, kajti »če je srečen on, je srečen tudi Flynn, in če je srečen Flynn, sem srečna tudi jaz«.

Profimedia
Miranda in Katy sta klepetali na Instagramu.