Balerina je med epidemijo pridobila nekaj oblin

Ana Klašnja povedala kruto resnico o balerinah in dietah

Eva Jandl
14. 4. 2021, 20.30
Posodobljeno: 14. 4. 2021, 21.32
Deli članek:

Lepa balerina, ki se je uveljavila tudi v televizijskem svetu, nam je zaupala, kako na telesno težo gledajo v svetu baleta.

Pop Tv
Ana Klašnja

Osebni arhiv
ana klašnja.

Priznana balerina in žirantka talent šovov Ana Klašnja je kot mnogi v času epidemije pridobila nekaj kilogramov. Teh je bila sicer najprej vesela, nam je povedala z nasmeškom. »V zadnjem času sem res pridobila nekaj oblin in sem jih zelo vesela, dokler ne pridem v baletno dvorano v oprijetih oblačilih in se pogledam v velikansko ogledalo. To, kar je namreč normalno za normalne ljudi, ni normalno za balerine. Vsi vemo, da moramo biti balerine zelo suhe, vitke, seveda v mejah tega, da ostaneš zdrav in aktiven. Pazim na prehrano in občasno sem na dieti, vendar je vedno najpomembnejše, da se dobro počutim in da zmorem trening.« Ana je sicer že spregovorila o pritiskih, ki jih prinaša služba balerine. »Se mi je že zgodilo, da nisem dobila vloge, ker sem imela kakšen kilogram preveč. Dobila sem jo pozneje, ko sem shujšala,« je povedala pred časom in priznala, da že vse življenje pazi, kaj je in pije.

NAZAJ NA TELEVIZIJO

Baletna solistka je tudi mama, s koreografom Miho Krušičem imata sina Jašo. »Jaša je bil tri mesece doma in je komaj čakal, da bo spet lahko šel v vrtec,« je dejala Ana, ki sicer komaj čaka, da bo ponovno lahko stopila na oder in zaslišala bučen aplavz v polni dvorani. Prav tako upa, da se bo lahko vrnila na televizijske ekrane, kjer je bila več sezon del žirije šova Slovenija ima talent.