rodila sinčka

Igralka pri 42. prvič mama!

M. V.
12. 4. 2021, 13.28
Posodobljeno: 12. 4. 2021, 17.05
Deli članek:

Mena Suvari že pred kakšnim tednom rodila sinčka Christopherja Alexandra.

Profimedia
Mena Suvari

Tiskovni predstavnik Mene Suvari je za revijo People potrdil, da je 42-letna igralka v začetku meseca prvič postala mamica. Z možem Michaelom Hopom sta dobila sinčka Christopherja Alexandra. »Tako otroček kot mama se počutita odlično,« so zapisali.

Ko je lani oktobra prvič potrdila govorice, da je noseča, je dejala, da je to zanjo skoraj čudež. »Še vedno ne morem verjeti in sprejeti, da se mi je res zgodilo nekaj tako lepega,« je takrat dejala. »Zelo čustvena izkušnja in kar malo čudno je bilo, ko sem ugotovila, da sem noseča. Res nisem mogla verjeti!« Z Michaelom sta se namreč poročila leta 2018 in se hitro strinjala, da želita povečati družino. »Pričakuješ, da se bo kar zgodilo, ampak se ni. Zaradi tega sem bila zelo v stresu,« je njuno razočaranje nad negativnimi testi nosečnosti, računanjem ovulacij, merjenjem temperature in podobnim opisala Mena, ki jo poznamo iz filmov Lepota po ameriško, Ameriška pita, Dan mrtvecev ...

Seveda je stvar še poslabšal pritisk zaradi njene starosti, saj je imela že čez 40 let. V nekem trenutku se je zato predala. »Nisem mogla več, bila sem utrujena od vsega tega stresa. Odločila sem se: če mi je namenjeno, mi je, če ne pa ne.« In le nekaj mesecev po tem se je zgodilo: zanosila je! In zdaj je ponosna mama malega sinka.