Pevka o odraščanju hčerk

Se bo Rebekin Sandi čez nekaj let res moral odseliti?

K.K.M./N.S.
10. 4. 2021, 20.15
Deli članek:

Ena najbolj delovnih slovenskih pevk in podjetnic Rebeka Dremelj (40) je marca s skupino Bepop izdala pesem Ženska, ki velja za pravi hvalospev vsem ženskam. Estradnica ima tudi sama dve hčerki, Šanajo in Sio, zato nas je zanimalo, kako s to žensko energijo shaja njen mož Sandi.

Marko Vavpotič, M24
Zakonca Rebeka Dremelj in Sandi Škaler. »Ko bosta dekleti postali čisti najstnici, mislim, da se bo moral odseliti,« je v šali povedala Rebeka.

Skupna pesem Rebeke in treh dam iz skupine Bepop je takoj po izidu doživela velik uspeh.

V zelo kratkem času je, kot se rade pohvalijo vse pevke, postala neuradna »himna« vseh žensk. Naletela je na same pozitivne odzive na vseh družbenih omrežjih, kot tudi v segmentu komentarjev na platformi Youtube, kjer je v mesecu dni dosegla že okoli 300 tisoč ogledov videospota. Rebeka pravi, da je za ta uspeh zaslužna čista ženska energija, ki so jo skupaj z Bepop Ladies spravile v pesem. A ker je Rebeka tudi sama mama dvema hčerkama, pomeni, da v njenem domu tudi prevladuje ženska moč.

Instagram
Pevka in vplivnica je kdaj, kot pravi sama, še vedno malo otročja.

Rebeka nam je v pogovoru na vprašanje, kako s tremi ženskami doma shaja njen mož, podala zanimiv odgovor: »Po mojem mu je za zdaj še super, ampak ko bosta dekleti postali čisti najstnici, mislim, da se bo moral odseliti,« je v smehu povedala Rebeka. Njuna starejša Šajana je sicer stara osem let, Sia pa je decembra dopolnila štiri leta. Kljub temu za starejšo pravi, da gre počasi že proti najstništvu. Zato tudi po začetnem smehu Rebeka vseeno nadaljuje v nekoliko resnejšem tonu: »Dejstvo je, da ko spremljam tiste, ki imajo že malce starejše 'babe' doma, znajo povedati, da jim ni enostavno. Pravijo, da je najstništvo kar naporno. Bomo videli, kaj nas čaka, ampak mislim, da bova s Sandijem s skupnimi močmi to brez problema 'shendlala',« je še priznala Rebeka, ki se še vedno – kot od rojstva njunih hčerk – drži pravila, da ju ne izpostavlja javnosti, saj se bosta za to odločili sami, ko bosta dovolj stari in dovolj odločeni, ali si želita tudi sami biti del slovenskega medijskega sveta.