Zabava

Vsem se že kolca po prvi dami Melanii

N.S.
10. 4. 2021, 21.11
Deli članek:

Če je bila Melania Trump s svojo modo in stilskimi odločitvami pogosto tarča številnih pametnjakovičev, ki se na modo niti ne spoznajo, se prav njim zdaj že pošteno kolca.

Osebni arhiv
Nejc Simšič.

Zdaj je namreč v ospredju nova prva dama Združenih držav Amerike Jill Biden, ki se je ta teden znašla v središču pozornosti, saj je postala tarča številnih uporabnikov spleta.

Če je kdo znal pritegniti pozornost s svojo modo in opravami, ki so se tako ali drugače zapisale v zgodovino, je bila to nedvomno Melania Trump, ki je v vseh letih v Beli hiši večkrat dvignila prah s posebnimi kreacijami. Zdaj, ko je slavna Slovenka odšla iz Bele hiše, pa je nova tarča vseh na spletu prva dama Jill Biden, ki je s svojim zadnjim »outfitom« dokazala, da čeprav prisega na elegantna oblačila, se ne boji poseči tudi po drznejših modnih kosih, kot so na primer mrežaste hlačne nogavice. S to izbiro je sprožila burno razpravo na družbenih omrežjih in spletu. »Nenapisano pravilo je, da bi morale biti te ženske skoraj nevidne in ne bi smele delati ali nositi ničesar, kar pritegne pozornost,« pravi znana ameriška »tradicionalistka«. »Jill, vi ste 70-letna prva dama, ne 17-letna 'goth' najstnica!«

Reuters
Je ta oprava prve dame res tako sporna? Lepo vas prosim!

Ampak veste, kaj, čas gre naprej in v letu 2021 res ni več potrebe po tovrstnem razmišljanju. Pustimo prvim damam, da izbirajo tisto, kar jim prija, še posebej če je izbor njihovega modnega okusa edina stvar, ki jih pri ljudeh moti! Nekako se mi zdi, da vsi komaj čakajo na tovrstne modne trenutke, saj jim to predstavlja hrano za dušo, pa naj bo neokusna ali s stilom!