Zabava

Na dan je prišlo več lestvic najbolj seksi zvezdnikov

Nejc Simšič
9. 4. 2021, 06.51
Deli članek:

Zadnja leta poleg revije Forbes lestvico najlepših moških na svetu objavljajo številni drugi mediji z vsega sveta. Letos so rezultati izborov zelo raznoliki in predvsem zelo zanimivi.

Profimedia
Britanski igralec je osvojil svet z vlogo postavnega vojvode v seriji Bridgerton, je pa tudi resen kandidat za Jamesa Bonda.

Po mnenju večine spletnih uporabnikov je najbolj seksi moški na svetu priljubljeni britanski igralec Regé-Jean Page.

Čeprav je temnopolti igralec na sceni že kar nekaj let, ga je med zvezde – in tudi na vrh seznama – izstrelila najuspešnejša serija Netflixa, Bridgerton, v kateri igra postavnega vojvodo in je tako osvojil srca gledalk in gledalcev. Regé-Jean pa je menda tudi resen kandidat za novega tajnega agenta Jamesa Bonda. V Rusiji je sicer lestvica povsem drugačna; čeprav je slavni igralec tudi tu zelo pri vrhu, prvo mesto na lestvici, ki jo je pred dnevi sestavil ruski spletni portal, kjer so spraševali, kdo je najbolj seksi moški, zaseda njihov predsednik Vladimir Putin. Na več lestvicah se še vedno visoko uvršča nekdanji nogometni zvezdnik David Beckham, ki je vajen tovrstnih nazivov, saj jih je v preteklosti dobival kar nekaj let zapored. Še vedno se zelo pri vrhu drži hollywoodski zvezdnik Brad Pitt, ki je naziv najbolj seksi moškega na svetu osvojil kar 17-krat, od tega trikrat pri najbolj priljubljeni reviji People, ki je tudi začela s tovrstnimi »izbori«. Na tovrstnih lestvicah po vsem svetu se večkrat znajdejo tudi igralci Robert Pattinson, Idris Elba, Henry Cavill, Tom Cruise, Bradley Cooper, Chris Evans, med pevci pa seveda prednjačijo frontman skupine Maroon 5 Adam Levine ter Harry Styles in Zayn Malik, oba nekdanja člana popularne skupine One Direction. Med slovenskimi estradniki sicer, glede na pretekle ankete, izstopata glasbenik Jan Plestenjak, ki je kot prvi osvojil tudi naziv fatalni moški, in zmagovalec Kmetije Franko Bajc

Profimedia
Vrsto let je veljal za najbolj vročega igralca v Hollywoodu in to mnenje se še ni spremenilo. Brad je namreč kljub letom še v precej dobri formi in še vedno ima po vsem svetu noro veliko oboževalk.

Profimedia
Slavni nogometni zvezdnik je v preteklosti že večkrat nosil naziv najbolj seksi moškega na svetu. Kljub letom si še vedno zasluži uvrstitev visoko na lestvicah najlepših.