HVALEŽEN, KER MU JE SEKIRA PADLA V MED

Boštjan Romih o skrivnostih njegovega zakona in mladostnega videza

Eva Jandl
7. 4. 2021, 20.10
Deli članek:

Navihan in dobre volje nam je Boštjan Romih povedal, kaj je »lepilo«, ki drži njega in njegovo ženo skupaj že toliko let, in kaj 45-letnik počne, da je videti tako vitek in mladosten.

Osebni arhiv
Že 17 let je minilo, odkar sta se Lara in Boštjan poročila, rodili pa so se jima trije otroci. Še danes se gledata zaljubljeno, poleg tega, da se je treba poslušati in spoštovati, je Boštjan še priznal, da nekaj romantike oziroma »sladkorja« ne škodi.

Televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih svoji Lari rad nameni ljubeče in nežne besede, tudi v javnosti. Starša treh otrok veljata za trden par. Boštjana smo zato vprašali, ali je rad romantičen v razmerju in kaj je tisto »lepilo«, ki njega in njegovo Laro že dolgo drži skupaj. »Kaj pa vem. Na marsikaj gledava podobno, ceniva in spoštujeva se, nekaj romantike oziroma 'sladkorja' tudi ne more škoditi, če je iskreno. Dobro je redno pometanje pred svojim in skupnim pragom, super se je poslušati, še bolje se je slišati, sicer pa včasih ne smeš zaslug pripisovati sebi, ampak biti zgolj hvaležen, da ti je sekira padla v med,« je iskreno odgovoril Boštjan.

Opozorilne lučke se hitro prižgejo

Simpatični voditelj je pred kratkim dopolnil 45 let in mnogi so mu čestitali z nejevero, saj Boštjan svojih let ne kaže. No, mladostnost ni rezultat zgodnjega vstajanja, strogega športnega režima in prehranjevanja, pravi Boštjan. »V resnici zaslug večinoma ne morem pripisati sebi oziroma temu, kar imam pod nadzorom. Celo tako je, da je moj sistem precej šibek in mu opozorilne lučke začnejo hitro svetiti. In v luči tega mislim, da mi zelo pomaga ena stvar: ne delam si utvar, da vse zmorem. Ne boli me, da je okrog mene veliko boljših, močnejših, pametnejših, lepših, uspešnejših,« je svoj recept zaupal Boštjan.

Osebni arhiv
Veliko Boštjanovo spoznanje je, da si ne dela utvar, da vse zmore.