skrivnost lepote

Nadiya Bychkova nam je zaupala svojo lepotno skrivnost

Eva Jandl
6. 4. 2021, 20.50
Deli članek:

Plesna prvakinja in lepotica Nadiya Bychkova se vrača v Veliko Britanijo, kjer je prava zvezda. Nam pa je zaupala svojo lepotno skrivnost!

Profimedia
Nadiya Bychkova

Lepa Nadiya Bychkova velja za eno naših najboljših plesalk, kar so že pred leti opazili tudi v tujini, saj so jo pred petimi leti prvič povabili v britanski najbolj priljubljeni šov Strictly Come Dancing oziroma Zvezde plešejo po naše. Pred letom dni se je svetovna in evropska prvakinja vrnila v Slovenijo. Za šov so namreč najeli le plesalce, ki zaradi koronavirusa ne bi imeli težav s potovanji. Tako lansko leto Nadiya ni sodelovala v šovu in je čas preživela v Sloveniji s partnerjem, nogometašem Matijo Škarabotom, in hčerko Milo, ki bo kmalu šla v šolo. Mila je sedem mesecev na leto, kolikor traja šov, preživela skupaj z mamo v Londonu, kjer jo je čuvala babica, Nadiyina mama. Zdaj pa je Nadiya vesela sporočila, da se vrača v Veliko Britanijo, kjer so jo najeli za udeležbo v peti sezoni tega izjemno priljubljenega šova. Prejela je kup čestitk in lepih misli, kar ji pomeni največ na svetu, pravi plesalka, ki v Sloveniji živi od 15. leta in vedno poudari: »Slovenija je absolutno moj dom. Tudi če bi imela možnost, se ne bi preselila drugam. Tukaj je moj raj.«

Osebni arhiv
S partnerjem Matijo Škarabotom, nogometašem, s katerim imata hčerko Milo.

DISCIPLINIRANA

Sicer pa se plesalka redno pojavlja v britanskih časnikih, kjer so se že na veliko razpisali o njeni plesni in ljubezenski preteklosti ter celo namigovali, da je zapeljala zvezdnika, s katerim je plesala. Kaj je skrivnost njene lepote, smo vprašali Nadiyo. »Prepričana sem, da je ženska najlepša, ko je srečna, in jaz sem definitivno zelo srečna v svoji koži in svojem življenju.« Za lepoto pa ima samo en recept, in to je spanje. Nadiya je, kot so običajno vrhunski športniki, zelo disciplinirana, zato je vsak dan v postelji že ob enajstih.