avtobiografija

Bidnov sin razkril, zakaj je zapeljal lastno svakinjo

R.T.
4. 4. 2021, 12.35
Deli članek:

Droge, nasilje in razvrat so bili del Hunterjevega življenja po smrti njegovega starejšega brata.

Profimedia
Hunter Biden

Hunter Biden, mlajši sin ameriškega predsednika Joeja Bidna, je v avtobiografiji naslovljeni Beautiful Things (Lepe stvari) opisal svoje življenje in življenje njegove družine po smrti njegovega starejšega brata Beauja.

Hunter je po tem, ko je možganski tumor pred šestimi leti vzel njegovega starejšega brata, zapadel v depresijo, ki ga je potisnila v alkoholizem, zlorabo drog in razvrat. “Nikoli se nisem počutil bolj osamljenega. Izgubil sem vse upanje,” je zapisal.

Divje zabave z alkoholom in drogami so včasih trajale tudi po 16 ur, v knjigi razkriva Hunter. Nekaj časa je z njim celo živel prekupčevalec z drogami. Nekega dne pa ga je skoraj ubil nek odvisnik, ko je na ulici kupoval mamila, priznava 51-letni predsednikov sin.

Po tej izkušnji se je prijavil v rehabilitacijski center v zvezni državi Arizona, kjer ga je nekoč obiskala Beaujeva vdova Hallie. Hunter v avtobiografiji opisuje, kako so ga očarala njene “hipnotične oči” in “pravljični nasmeh”.

Profimedia
Beau in Hallie Biden

"Jaz sem bil na tleh, ona je nekoga potrebovala. Zaradi zapuščenosti sva se oklepala drug drugega. Nevidna sila, ki je bila med nama je bil Beau. Ta neizrečena dinamika naju je začela spodbujati. Ideja, da bi lahko Beauja vrnila med žive, če bi bila skupaj, da bi ga z ljubeznijo nekako obudila,” piše Hunter, a ob tem priznava, da je bila njegova afera s svakinjo zgrajena na “potrebi, upanju, krhkosti in pogubi”.

Hunter je z Hallie ostal tri leta. Pomagal ji je pri skrbi za njena otroka (njegova nečaka) Naomi in Roberta. Kasneje sta se razšla, a bojda na prijateljski način. Hunter je zdaj poročen z režiserko Melisso Cohen, s katero ima sina, ki ga je poimenoval Beau, po pokojnem bratu.