Zabava

Se Melania Trump res vrača v Sevnico?

Eva Jandl
2. 4. 2021, 21.00
Posodobljeno: 2. 4. 2021, 21.49
Deli članek:

Na Aktualu so že večkrat razkrili, da sta Melania in Donald Trump večkrat na različnih bregovih in se prav tako kot vsak par ne razumeta najbolje.

Reuters
Melania v skrbeh za otroke.

Zato se je Mojci Gornik in Juretu Ličnu zdela odlična ideja, da bi bila to lahko dobra iztočnica za prvoaprilsko šalo. »Vemo, da sta Melania in Donald res večkrat tarča rumenega tiska, zato smo si ju tokrat privoščili tudi mi na Aktualu,« pove Mojca. In tako sta Jure in Mojca svoje poslušalce obvestila, da iz Sevnice prihaja zanimiva vest, da naj bi tamkajšnji prebivalci v zadnjih dneh večkrat opazili Melanio, kako se sprehaja po sevniškem gradu. »Zato se pojavljajo ugibanja o njegovem nakupu. Melania naj bi si včeraj pred zaprtjem države v sevniški kavarni privoščila tudi tortico,« je navihano poudaril Jure.

 V MESNICI IN SREDI RONDOJA

Ko sta voditelja na Aktualu Mojca in Jure poslušalce navihano obvestila, da naj bi si Melania Trump dan pred zaprtjem države v sevniški kavarni privoščila tortico, so novico nadgradili z neverjetnimi domislicami, na primer da kupuje sevniško komunalo, da bi izdelovala torbice. 

Toda največje prvoaprilsko presenečenje je šele sledilo. Poslušalci so zaznali, da gre za prvoaprilsko šalo, zato so jo nadgradili s svojimi iskrivimi domislicami. »Med drugim so nas obveščali, da naj bi Melania kupovala velikonočno šunko v mesnici, pa da je prišla pozirat za kip, ki ga bodo postavili sredi rondoja, in celo, da že nastaja nova slaščica, sevniška grmada, ki jo bo krasila figurica v obliki Donalda Trumpa. Najbolj bizarna potegavščina pa je bila, da naj bi Melania kupila sevniško komunalo, ker bi iz recikliranih materialov rada izdelovala prav posebno linijo ženskih torbic.«

promo Rado Aktual
Mojca Gornik in Jure Ličen