"ženska"

Rebeka Dremelj z Bepop ladies žanje uspehe

Nejc Simšič
3. 4. 2021, 07.50
Deli članek:

Priljubljena pevka Rebeka Dremelj je na dan žena skupaj s tremi damami iz skupine Bepop ladies predstavila pesem Ženska, ki je v trenutku postala uspešnica.

Promo foto / Menart Records
Alenka, Ana, Tinkara in Rebeka navdušujejo s pesmijo, posvečeno ženskam.

Čeprav je pesem Ženska izšla šele pred enim mesecem, so Rebeka Dremelj in Bepop ladies izredno vesele, da je pesem v tako kratkem času postala nova himna vseh žensk.

»Pesem smo na dan žena izdale kot poklon življenju, moči, solidarnosti in pozitivni ženski energiji, ki jo izvajajo štiri prijateljice. Nismo pa mislile, da bo prerasla naše želje in pričakovanja. Toliko lepih odzivov je na to pesem. Ženska je beseda, ki zajema vse na tem svetu: je bit življenja, utrip vsakdana, vse, kar je krhko in močno, subtilno in glasno, trdno in nežno hkrati,« je povedala zadovoljna Rebeka Dremelj.

»Bepop pa je idealna kombinacija za to markantno in pomenljivo besedilo: nekoč dekleta, ki so bile vzor drugim dekletom, so danes močne ženske, vsaka samosvoja osebnost, ki je pustila svoj pečat ne le v glasbi, ampak tudi širše v družbi. Vse tri so umetnice, podjetnice in tudi družbeno aktivne ženske, ki služijo svoj kruh in ga omogočajo tudi drugim, predvsem pa so mame in partnerice – ta del naših življenj pa šteje največ. Zelo jih cenim in zelo jih imam rada.«

IMAJO MOČNO SPOROČILO

»Ko nam je Rebeka predstavila idejo za pesem Ženska in vse, kar jo spremlja, smo bile takoj za. V avtih to pesem s hčerkami in partnerji prepevamo že od decembra, ko bi morala iziti, a se zaradi omejitev nikakor nismo mogle družiti in posneti videa. Se je pa na koncu vse super pokrilo, da je ta oda ženske volje, moči in energije izšla ravno na dan žena,« so povzele sodelovanje Tinkara, Alenka in Ana ter dodale: »Pesem ima močno sporočilo, govori o tem, kaj smo, česa smo sposobne, kaj vse počnemo, kakšne vloge prevzemamo v družini in družbi ... Verjamemo, da poslušalcem poleg nasmeha pričara še celo paleto občutkov, predvsem pa želimo ženske navdahniti, jim dati priznanje za vse, kar počnejo, ter jim sporočiti, da lahko dosežejo vse, če se le zares odločijo.«