Harry in Meghan

Mali Archie bo dobil sestrico, ji bo ime Diana?

N.S.
1. 4. 2021, 21.34
Deli članek:

Vse odkar sta princ Harry in Meghan Markle v intervjuju z Oprah Winfrey razkrila spol svojega drugega otroka, sta še bolj v središču vseh medijev. Na dan so prišle nove informacije o rojstvu njune hčerke.

Profimedia
Zakonca Sussex se že veselita prihoda drugega otroka, hčerkice, ki bo na svet prijokala poleti.

Za zdaj naj bi Marklova načrtovala porod doma na njunem posestvu v Montecitu, kar je medijem razkrila njuna bližnja prijateljica.

Prvega otroka, sina Archieja, je Meghan tudi želela roditi v varnem zavetju doma, a je na koncu rodila v bolnišnici, menda iz varnostnih razlogov. Zdaj pa je, kot kaže, njun dom v Kaliforniji zelo lep in primeren za domač porod. V primeru zapletov pa je njuno posestvo v Montecitu blizu bolnišnice v Santa Barbari, ki je ena najboljših bolnišnic v Kaliforniji.

Profimedia
Mali Archie bo dobil sestrico, ki bo nosila naziv lady.

Vroča ugibanja

Seveda ni medija in poznavalca dvora, ki ne bi ugibal, kaj vse čaka deklico s prihodom na svet. Drugi otrok Harryja in Meghan bo prvi kraljevi otrok v zgodovini monarhije, ki bo rojen na ozemlju Združenih držav. Kot je znano za zdaj, deklica ne bo nosila naziva princesa, kot je to sicer v navadi pri kraljevih otrocih. Harry in Meghan sta namreč že pri prvem otroku zavrnila naziv Earl of Dumbarton in se raje odločila za naziv Master Archie Mountbatten-Windsor. Deklica pa bo z rojstvom samodejno dobila naziv lady. »Vsaka hčerka kateregakoli vojvode takoj postane lady, sledi njeno krstno ime in potem še priimek,« je razložil znan poznavalec dvora Thomas Woodcock, ki še dodaja: »Glede na to, da sta Harry in Meghan izstopila iz kraljeve družine, je zelo malo verjetnosti, da bi hčerka imela naziv princesa.« A kot kaže, je Harryju in Meghan za nazive malo mar, saj sta predvsem vesela, da so lahko normalna družina z dvema otrokoma in dvema psoma, kot pravi princ Harry.