vojna hrvaških zvezdnic

Kristina Mandarina Lidijo Bačić obtožila, da jo kopira: "Še ena v morju"

R.T.
30. 3. 2021, 13.53
Posodobljeno: 30. 3. 2021, 18.33
Deli članek:

Kaj bo na obtožbe porekla Lidija Bačić?

Instagram (osebni profil)
Kristina Mandarina

Kristina Penava, bolj znana kot Kristina Mandarina, je medijsko pozornost pritegnila, potem ko je na Bestovju na obrobju Zagreba prodajala mandarine in zaradi telesnih atributov privabljala številne poglede. Kristina pa ni več prodajalka sadja. Sedaj uživa v luksuznih potovanjih. Na družbena omrežja objavlja pregrašno draga oblačila in modne dodatke - od ure znamke Rolex do torbic modnega giganta Christiana Diora.

Instagram (osebni profil)
Kristina Mandarina je prepričana, da jo hrvaška pevka kopira.

Najbolj znana prodajalka mandarin naj bi v zadnjem času prestala več estetskih operacij, so poročali hrvaški mediji, tokrat pa je pozornost pritegnila, ker se je obregnila ob hrvaško pevko Lidijo Bačić. Prepričana je namreč, da jo ta kopira. Na družbeno omrežje Instagram je objavila razgaljeno fotogafijo Bačićeve in zapisala: "Še ena kopija v morju! Če že kopirate moje slike, bodite malo bolj kreativne in naredite to po svoje".

To ni prvič, da Kristina Mandarina estradne kolegice obtožuje "kopiranja". Nedavno se je obregnila tudi ob hrvaško pevko in igralko 39-letno Nives Celzius.

Instagram (osebni profil)
Kristina Mandarina se je obregnila ob Lidijo Bačić.