Zabava

Nina Ivanič Rep se s sindromom praznega gnezda se ne obremenjuje

Eva Jandl
27. 3. 2021, 07.51
Posodobljeno: 27. 3. 2021, 13.46
Deli članek:

Priljubljena igralka Nina Ivanič Rep se predaja televizijskemu delu in razmišlja o času, ko bosta njena sinova zapustila domače gnezdo.

Ana Gregorič
Na ekrane se je vrnila kot sestra Dragica v seriji Najini mostovi.

Igralka Nina Ivanič je te dni praznovala poseben jubilej. Njen mlajši sin Miha je dopolnil 16 let in Nina se zaveda, da ga bo zdaj morala izpustiti iz svojega objema in ga pustiti v svet. Nina je drugače zelo ljubeča mama, a se s sindromom praznega gnezda ne obremenjuje. Meni namreč, da je prav, da se otroci osamosvojijo in odrastejo. Ona pa se predaja delu ... Trenutno jo lahko gledamo kot sestro Dragico v zaključni sezoni serije Najini mostovi. »V seriji Najini mostovi sem dobila zelo pozitivno vlogo, ki jo z veseljem igram. Tudi sama se vsakič znova vpeljem v pozitiven altruistični svet moje medicinske sestre Dragice in to energijo nosim potem še domov,« je povedala in razkrila, da nastopa tudi v novi komediji Têlenovela, v kateri upodablja igralko Tanjo. »Igralci opravljamo svoj poklic in naša naloga je, da svoje like čim bolj prepričljivo odigramo. Bolj ko bomo pri tem profesionalni, hitreje nam bodo naši gledalci verjeli.«

Na bolje

Igralka nam je še povedala, da je velika zagovornica gibanja. Starejši sin Luka trenira v bližnjem Mostecu, z mlajšim pa se radi odpravijo na sprehod. Meni sicer, da nam krize, kot smo ji priča zdaj, nudijo možnost, da lahko stvari spremenimo na bolje. »To je namen vsake krize,« je dejala.

Osebni arhiv
Tako se je spomnila sina ob njegovem 16. rojstnem dnevu.