Anamaria Goltes

FOTO: Dončićeva izbranka je po novem kratkolaska

N.S.
26. 3. 2021, 20.06
Deli članek:

Simpatična manekenka Anamaria Goltes, ki jo ves svet pozna kot srčno izbranko košarkarskega čudežnega dečka Luke Dončića, je presenetila z novo pričesko.

Osebni arhiv
Dončićeva izbranka je iz dolgolaske ...

Kot vse kaže, je s prihodom sončne pomladi osvežitev začutila tudi Anamaria Goltes, ki je v zadnjih mesecih postopoma krajšala svoje lase pri ameriških frizerskih mojstrih. Ta teden pa je presenetila s popolnoma svežim videzom, saj je slovenska lepotička do zdaj vedno prisegala na dolge lase. 

S tako kratkimi lasmi je še nismo videli. Goltesova, ki je trenutno v Sloveniji, a se bo kmalu vrnila v objem svojega Luke, je povedala, da se je za spremembo pričeske odločila predvsem zaradi dolgoletnega barvanja las na svetlo. To je namreč njene lase močno izsušilo in poškodovalo, ona pa si spet želi zdrave in močne lase. »Kratki lasje, vseeno mi je,« je na družbenih omrežjih novo pričesko komentirala Anamaria Goltes, ki je od svojih oboževalcev prejela same pohvale in čestitke. Na uho pa nam je prišlo, da je nad novo pričesko svoje izbranke navdušen tudi Luka Dončić, kar je lepotički še dodatna potrditev, da je s frizerji naredila pravo potezo.

Instagram
... postala kratkolaska, nad čimer je zelo navdušen tudi Luka.