sta že začela z organizacijo?

Najmlajši Čuk bo še pred poroko znova razširil svojo družino

Eva Jandl
16. 3. 2021, 20.20
Posodobljeno: 16. 3. 2021, 21.44
Deli članek:

Sta zaročenca član Čukov Miha Novak in njegova Mina Pal res že začela z organizacijo in ali je res, da bodo dobili še enega družinskega člana?

Osebni arhiv
Drugi zaročni prstan je še dodatno potrdil resnično ljubezen, pravi Miha.

Najmlajši član skupine Čuki Miha Novak je sicer pred televizijsko voditeljico Mino Pal pokleknil že pred letom in pol, a jo je skrival vse do letošnje zime, ko sta naznanila, da sta zaročena in da načrtujeta poroko to poletje. Da sta Miha in 12 let starejša Mina že začela z organizacijo poroke, so nam namignili njuni prijatelji, saj so ju že videli v družbi znanega organizatorja porok. Zato smo Miho vprašali, kakšni so poročni načrti in kako se počuti. »Počutim se res fantastično in komaj čakam, da se ta poroka čim prej zgodi,« nam je povedal Miha. »Pokleknil sem sicer že nekaj časa nazaj, ampak je ta prstan to še dodatno potrdil. Da ostajava zvesta en drugemu ter da naju do zdaj in v prihodnosti nič ni in ne bo ustavilo.« Dodal je še: »Lahko pa rečem, da sem od te zadnje potrditve in odločitve, da se poročiva, postal zelo raznežen in še bolj ljubezniv.«

Mateja Jordovič Potočnik
Komaj čakata, da se jima pridruži še en pasji član družine.

PRIHAJA NOV KUŽEK

Družinica Mihe in Mine z Leilo, Minino hčerko, se je pred kratkim razveselila psičke Gine, šetlandske ovčarke, zdaj pa se družinica spet širi, je povedal Miha. Na poti ni dojenček, ampak še en kužek, tokrat črnobel šetlandski ovčar z modrimi očmi, ki ga v Sloveniji menda nima še nihče, s pomočjo vzrediteljice pa so ga našli v Nemčiji in zdaj že komaj čakajo, da še malo zrase in se jim pridruži.