Svoja razmišljanja podaja naš urednik zabavnih vsebin

Kraljica, hvala vam za vse sočne škandale!

Nejc Simšič
12. 3. 2021, 21.31
Deli članek:

Zadnjih nekaj dni se (spet) vse vrti okoli odmevne in javne vojne med britansko kraljevo družino in nekdanjima članoma, princem Harryjem in Meghan Markle. Vzemite kokice, se razkomotite in uživajte!

Profimedia
Brez njih in njihovih škandalov bi nam bilo zagotovo dolgčas.

Oh, ti sladki škandali! Vem, da se sliši grozno, ampak v resnici je britanska kraljeva družina s svojimi zgodbami in škandali boljša kot katerakoli hollywoodska filmska zgodba.

Najstarejša monarhija na svetu me zanima že od mladih nog, spomnim se, kako sem novice o kraljici, princesi Diani, princu Charlesu, malih princih, vojvodinji Fergie in drugih članih družine spremljal še v tedanji reviji Lady, ki je edina imela sveže novice z dvora. Vse, kar se je o njih pisalo, je bilo škandalozno, a prav zato smo tako radi spremljali novice o članih kraljeve družine – vedno so bili in vedno bodo en sam velik škandal. Edvard VIII. se je odrekel prestolu. Ljubezenski trikotnik ter ločitev princa Charlesa in princese Diane. Sumljiva smrt kraljice ljudskih src, hladna in brezbrižna kraljica. Slavni »megxit«, ko sta Harry in Meghan lani izstopila iz kraljeve družine in šokirala svet. Princ Andrew, izločen iz kraljeve družine zaradi škandala in prijateljevanja z obsojenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom. Burna ločitev vojvodinje Fergie, ki je »prodala« lastno družino. Oprah je »vrgla atomsko bombo« na britanski dvor ... in še in še. Na svetu ni scenarista, ki bi si lahko vse to izmislil za filmsko zgodbo. Zato, najlepša hvala, vaše visočanstvo, kraljica Elizabeta II., za vse sočne trenutke in da skrbite, da vaših sočnih zgodb nikoli ne zmanjka.