OBLAČILA

Tara Zupančič se ne zna dolgočasiti

Eva Jandl
11. 3. 2021, 21.34
Posodobljeno: 11. 3. 2021, 23.22
Deli članek:

Voditeljica in kreativna lepotica Tara Zupančič ima ob vseh številnih projektih enega, ki ji prinaša posebno zadovoljstvo.

Osebni arhiv
Tara pravi, da nikoli ne miruje in da ima vedno v mislih nov projekt, ki jo še čaka.

Lepa Tara Zupančič se težko predaja dolgčasu, kot pravi, ima vedno pripravljen kakšen nov projekt, ki bi se ga rada še lotila. »Moj problem je, da me zanima toliko stvari, da imam premalo časa, da bi vse uresničila,« je dejala nekdanja mis Universe, danes pa televizijska voditeljica, oblikovalka, motoristka in dekle glasbenika Mihe Šaleharja - Hama. Zaupala nam je, da ima še eno skrito strast.

KROŽENJE ENERGIJ

To je prodaja rabljenih oblačil in modnih dodatkov. »Da, prodaja mojih rabljenih oblačil, to je še ena mala strast, ki jo imam. Zelo uživam namreč v menjavanju oblačil. Zdi se mi, da je to pravilen način kroženja energij. Sploh zato, ker se mi je v vseh teh letih nabralo mnogo oblačil, ki jih ne nosim, so skoraj nova in ne vidim smisla, da bi ležala v moji omari. Treba je narediti prostor za nove stvari ali pa samo prostor,« je povedala v smehu. »Tudi jaz veliko kupujem iz druge roke, to je zame poseben 'žur'. Zahteva pa seveda veliko truda, ampak tudi to se potem pozna – oblačilo dobi svojo zgodbo in tako polepšaš nekomu dan, ko prispe domov paketek.«