RAZKRIVAMO

Miha Vodičar bo že drugič postal očka

Nejc Simšič
11. 3. 2021, 20.40
Deli članek:

Potem ko sta Miha in Kristina Vodičar jeseni 2019 prvič postala starša, bosta letos ponovno zibala, saj pričakujeta drugega otroka, kar sta uspešno skrivala do zdaj.

M24/Marko Vavpotič
Miha Vodičar in njegova Kristina se bosta konec poletja veselila že drugega otroka.

Postavni plesalec Miha Vodičar, zvezdnik šova Zvezde plešejo in svetovni plesni prvak, te dni kar sije od ponosa in sreče.
Pred več kot letom dni sta se Miha in njegova žena Kristina razveselila prvega sina Oskarja, ki je plod njune ljubezni. Očitno pa je bila karantena, ki traja že leto dni, za zakonca Vodičar spet usodna v ljubezenskem smislu, saj bosta zaljubljenca ponovno postala starša. Kot smo izvedeli iz preverjenih virov, je lepa Kristina že v četrtem mesecu nosečnosti, tako da bosta z Miho drugega otroka dobila proti koncu poletja, česar se že oba zelo veselita. Kristina je pred dnevi praznovala tudi 30. rojstni dan in na družbenem omrežju objavila rojstnodnevno fotografijo, na kateri se lepo vidi že malce zaobljen nosečniški trebušček. Kot pri prvi nosečnosti tudi tokrat še nista razkrila, katerega spola bo otrok, vsi pa upajo, da bosta to razkrila v prihodnjih mesecih. Ob ekskluzivni novici o drugem otroku pošiljamo čestitke tudi iz uredništva časopisa Novice Svet24.