prekinila stike

Ne samo ločena, tudi skregana: Kanye in Kim ne govorita več

R.T.
11. 3. 2021, 08.44
Posodobljeno: 11. 3. 2021, 08.51
Deli članek:

Ubogi otroci.

Profimedia
Konec družinske pravljice.

Ameriški glasbenik Kanye West in bogata dedinja Kim Kardashian bojda ne govorita več, kljub temu, da imata deljeno skrbništvo nad otroci. Par, ki je leta polnil naslovnice vseh tabloidov se je razšel pred kratkim, po sedmih letih zakona.

Stike naj bi prekinil Kanye, poroča ameriški tabloid Page Six, ki naj bi Kim prepovedal, da ga kontaktira, kljub temu, da za otroke skrbita oba. Raper naj bi zamenjal telefonsko številko, Kim pa ga bojda lahko kontaktira samo preko tretje osebe, njegovih varnostnikov. Glasbenik sicer še vedno obiskuje dom Kardashianovih, saj redno hodi do otrok, a se hiši izogiba, če je Kim doma.

Po navedbah neimenovanega vira blizu Kim naj bi influencerka bivšemu možu kljub vsemu zaupala z otroci, saj ve, da jih ima rad. "Ona gre iz hiše, on pride in se druži z otroci. Imata celo vojsko varušk, tako da je tranzicija enostavna." Par ima skupaj štiri nenavadno poimenovane otroke: North (Sever), Chicago, Saint (Svetnik) in Psalm.

Par se je ločil po tem, ko je Kanye lani neuspešno kandidiral za ameriškega predsednika, imel pa naj bi tudi psihološke težave. Ločitev je z izjemo manjše tožbe glede družinskega doma, ki jo je na koncu dobila Kim, potekala brez večjih težav. Par je namreč pred poroko podpisal pogodbo po kateri ob ločitvi vsakdo obdrži svoj del premoženja.