Zabava

Maja Šuput odšteva dneve do poroda: Soprog bo porod spremljal prek videoklica

R.T.
8. 3. 2021, 15.27
Posodobljeno: 8. 3. 2021, 19.08
Deli članek:

Hrvaška pevka nestrpno pričakuje rojstvo prvega otroka.

Instagram (osebni profil)
Maja Šuput je pripravljena na prihod prvorojenca.

Hrvaška pevka Maja Šuput Tatarinov (41) odšteva do dneve do poroda. Rok poroda ima namreč konec marca, še nerojenemu otroku pa je posvetila že 65 objav na družbenem omrežju, poroča hrvaški portal Jutranji. 

Pevka je dejala, da je poroda ni strah: "Štejem že nekaj let, zagotovo so se v mojem življenju zgodile nekatere stvari, ki so težje od poroda. Poleg tega ženske že stoletja uspešno rojevajo, zato nekako ne verjamem, da bi to morala biti največja travma v mojem življenju".

Povedala pa je tudi, da soprog Nenad zaradi protikoronskih omejitev ne bo v porodni sobi, porod bo spremljal prek videoklica. 

Zvezdnica je razkrila, da ima za dečka pripravljena tri nevsakdanja imena, odločitev pa bosta s soprogom sprejela v trenutku, ko bo novorojenček privekal na svet. Prav tako je zagotovila, da bo otrok edinec. "Nikoli nisem načrtovala velike družine. Tudi sama sem edinka, nikoli mi nista manjkala brat ali sestra, nisem bila osamljen otrok. Zagotovo bova z Nenadom otroku dovolj zabavna. No, pravi razlog so moja leta. Nisem ravno v cvetu mladosti, hkrati pa sem sedaj najbolj pripravljena, da postanem mama," je pojasnila 41-letnica.