NEVERJETNO

Obtožena je hudega nadlegovanja osebja

N.S.
5. 3. 2021, 21.20
Deli članek:

Čeprav sta princ Harry in Meghan Markle že nekaj mesecev ločena od britanske kraljeve družine, se je medijsko zanimanje zanju le še povečalo. V središču medijske pozornosti je Meghan, ki so jo znova prikazali kot pravo pošast.

Profimedia
Meghan Markle

Nekdanji asistent para, Jason Knauf, je njeno obnašanje tudi prijavil nadrejenim: »Zelo sem zaskrbljen, saj je vojvodinji z nadlegovanjem uspelo doseči, da sta v enem letu dala odpoved dva asistenta. Kako se je obnašala do ene od dotičnih oseb, je bilo nesprejemljivo.«

Že ko je mislila, da se bo lahko v miru posvetila svoji drugi nosečnosti, je Meghan Markle doživela nov šok.

Britanski mediji so namreč objavili šokantno zgodbo, ki vojvodinjo Susseško spet predstavlja v precej slabi luči. Kot je znano, naj bi po pričevanju njenih nekdanjih uslužbencev v palači, kjer sta s princem Harryjem živela, preden sta se uradno opustila vlogi vidnejših članov najbolj priljubljene kraljeve družine na svetu, nadlegovala zaposleno osebje. Nekateri člani njenega osebja so namreč razkrili, da naj bi bivša igralka s svojimi besedami in dejanji osebje v palači velikokrat spravila celo v jok. Spomnimo, kraljevi par je v Kensingtonski palači živel od maja leta 2018. Ena od žrtev naj bi po domnevnih napadih vojvodinje sodelavki povedala, da se kar ne more nehati tresti od šoka. Potem sta tu še dva člana osebja, ki sta bila v palači zaposlena več let, a naj bi zaradi Meghaninega obnašanja celo dala odpoved, vsi pa pravijo, da so bili pogosto osebno ponižani. »Sliši se neverjetno, ampak je čista resnica. Velikokrat je situacija delovala bolj kot čustveno izsiljevanje in manipulacija, kar pa bi najbrž res lahko poimenovali kot nadlegovanje,« je povedal eden od nekdanjih uslužbencev Meghan Markle.