saša lendero in miha herzog

Po 12 letih zaroke si bosta nadela poročna prstana

Eva Jandl
6. 3. 2021, 07.45
Posodobljeno: 6. 3. 2021, 17.15
Deli članek:

Glasbenika, ki sta uspešna tudi v tujini, Saša Lendero in Miha Herzog sta se zaročila že daljnega leta 2009, a kaže, da bo prav 2021 leto njune poroke.

Facebook
Še letos naj bi se Saša in Miha poročila.

Med bolj znanimi »koruzniki« pri nas sta zagotovo glasbenika Saša Lendero in Miha Herzog, ki bosta letos zapisala že 21. leto skupnega življenja. Pred 11 leti sta tudi postala starša deklici Arii, zaročila pa sta se že pred 12 leti, ko je Miha Sašo javno zasnubil, vendar je par nato zašel v manjšo krizo, a iz nje prišel še bolj povezan in ljubeč. Saša je tako vsa leta zatrjevala, da poroka ni nujna za trdno razmerje in da je življenje »na koruzi« ne moti, nikoli pa ni popolnoma izključila poroke. »Najina zgodba se je začela na dolenjskem radiu, kjer je Miha delal kot radijski tehnik, jaz pa sem bila pred mikrofonom. Sčasoma sva spoznala, da res rada delava skupaj!« se spominja Saša in dodaja, da je dober odnos skupek majhnih navad, ki na razmerje dobro delujejo: da se med prepiranjem ne žalita in ne ponižujeta, saj nekatere stvari težko vzameš nazaj. »Poskušava biti čim bolj iskrena, zelo pomembna se nama zdi tudi prijaznost v vsakodnevnem življenju – da se pogovarjaš na prijazen in spoštljiv način, da partnerja ne jemlješ za samoumevnega, da ceniš njegova dejanja, znaš opaziti, znaš pomagati.«

ŠE LETOS?

Da se utegne kmalu zgoditi zvezdniška poroka, je medijem razkril kar Miha, medtem ko je Saša potrdila, da se temu koraku še ni dokončno odpovedala. Kdaj in kje naj bi se poroka zgodila, za zdaj sicer ostaja skrivnost, pravita, medtem pa s svojim iskrivim odnosom navdušujeta v šovu, kjer se pod maskami skrivajo slovenske zvezde.