Jurij Zrnec bo v novi seriji igral z znanimi obrazi

Na male ekrane se vrača Jurij Zrnec!

N.S.
4. 3. 2021, 20.07
Posodobljeno: 4. 3. 2021, 20.47
Deli članek:

Pred dnevi je na dan prišla informacija, da se na male ekrane vrača eden in edini ljubljenec občinstva, priljubljeni igralec Jurij Zrnec, ki bo glavni zvezdnik nove humoristične nanizanke. Vse pa zanima, kdo mu bo družbo delal od igralcev.

Osebni arhiv
Da bodo Jurij Zrnec in igralci v kuhinji čim bolj pristni, jim je na pomoč priskočil pravi chef Bine Volčič.

Kot so razkrili na Pop Tv, na male ekrane letošnjo pomlad prihaja nova kuharska serija Ja, Chef!, kjer bo v glavni vlogi blestel Jurij Zrnec.

Na komercialni televiziji so zelo skrivnosti glede igralske zasedbe, ki bo Juriju delala družbo, a nam je z gledaliških hodnikov uspelo izvedeti nekaj sočnih podrobnosti. Znano je, da bo Zrnecu družbo delal priljubljeni kuharski chef Bine Volčič, ki ga poznamo kot žiranta šova MasterChef Slovenija. »Jurij Zrnec bo nov kuharski mag, ki bo s trdo roko vladal v kuhinji nove serije Ja, Chef! Trenutno pridno trenira pri Binetu Volčiču. Več podrobnosti o prihajajoči seriji in seveda, kdaj se bo začela ter kdaj bo na sporedu, pa bo znano kmalu,« so sporočili s Pop Tv in se zavili v tančico skrivnosti.

Profimedia
Igralka Katarina Čas bo tudi igrala v novi seriji.

SAMA ZVENEČA IMENA

A ker je znano, da se v igralskih vodah zelo težko dolgo ohrani kakšna skrivnost, je tudi do nas prišla informacija o nekaterih članih zasedbe, ki serijo snema po znani ruski televizijski uspešnici, ki obeta veliko zabave. V največjem slovenskem studiu, ki se razprostira na več kot 2000 kvadratnih metrih, kjer so postavili luksuzno restavracijo, ki v vseh pogledih menda presega katerokoli resnično restavracijo pri nas, naj bi poleg Jurija Zrneca nastopili tudi številni zvezdniški igralci. Družbo naj bi mu zagotovo delala najbolj znana slovenska igralka v Hollywoodu, Katarina Čas, zvezdnik filma Pr' Hostar Mario Ćulibrk, ki je z Jurijem sodeloval v Špasovi komediji Avdicija, igralec Mestnega gledališča ljubljanskega Matej Puc, menda pa se po gledaliških kuloarjih govori tudi o imenih, kot sta Sebastijan Cavazza in Bojan Emeršič. Pustimo se presenetiti!