SVEŽE

Če bi še enkrat izbirala, bi se spet odločila za Dejana

K.M.
3. 3. 2021, 21.00
Posodobljeno: 5. 3. 2021, 11.21
Deli članek:

Slovenska pevka Natalija Verboten je na prvi marčevski dan javnosti predstavila pesem, ki ponazarja iskreno čustvo ljubezni z naslovom Ljubim.

Tibor Golob
Natalija Verboten predstavlja nov videospot za pesem Ljubim.

Pomlad je tradicionalno letni čas ljubezni, zato ni presenetljivo, da se je Natalija odločila, da novo pesem o ljubezni izda ravno na prvi dan prvega pomladnega meseca.

Vseeno pa je na izid te pesmi čakala kar dve leti, saj jo ima tako dolgo že pripravljeno. »Skladbo sem v studiu Martina Štibernika, ki je tudi avtor melodije, posnela že pred dvema letoma, a jo zaradi situacije, kot je, izdajamo šele zdaj. Spot smo posneli lani 11. septembra v prekrasnem Piranu,« nam je zaupala Natalija. Avtorica besedila pesmi Ljubim pa je Karmen Stavec. »Pesem je posvečena vsaki ženski in vsakemu moškemu, ki so ljubili, ljubijo in bodo ljubili. Ljubezen je univerzalno čustvo, ki včasih premika tudi meje, ljubezen je gonilna sila sveta, umetnosti.«

DEJAN JO RAZOROŽI S HUMORJEM

Ko že govorimo o ljubezni, je Natalija svojo spoznala že pred leti, v svojem možu Dejanu, s katerim imata dva otroka. »Moj mož je hkrati tudi moj najboljši prijatelj, in če bi še enkrat izbirala, bi se ponovno odločila zanj,« pravi Natalija, ki nam je zaupala, s čim jo Dejan najbolj navduši. »Z leti sem videla, da je tudi humor v vezi zelo pomemben, da se še vedno znava skupaj smejati, se zabavati ... Dejan ima prirojen smisel za humor in me včasih, ko se jezim, s pripombo v svojem stilu čisto razoroži in se niti ne morem več delati, da sem jezna, ker me spravi v smeh.«

IDILIČNI PIRAN

Videospot za pesem Ljubim je Natalija z ekipo posnela v prav tako zaljubljenem Piranu. Pod njega pa se podpisuje vsestranski umetnik Igor Jelen Jggy. »Moram priznati, da se mi je s sodelovanjem z izjemnim umetnikom Igorjem Jelenom Iggyjem uresničila dolgoletna želja – redno spremljam njegovo delo na različnih področjih, tokrat pa so se najine poti končno srečale,« je sodelovanje komentirala priljubljena pevka Natalija.