Spopad velike Oprah in Jamesa Cordena

Harry in Meghan nevede zanetila pravo medijsko vojno

N.S.
2. 3. 2021, 19.00
Deli članek:

Čeprav sta nekdanja člana britanske kraljeve družine, princ Harry in Meghan Markle, z umikom iz dvornega življenja mislila, da bosta živela v miru, je ravno obratno.

Profimedia
Zaradi svojih odločitev sta Meghan in Harry sprožila medijsko vojno za intervju.

Harry in Meghan sta zaradi svoje odločitve še bolj na tapeti vseh britanskih in svetovnih medijev.

Zdaj pa sta s svojo nedavno odločitvijo zanetila pravo medijsko vojno med kraljico pogovornih šovov in gostjo na njuni poroki, Oprah Winfrey, ter priljubljenim televizijskim zvezdnikom Jamesom Cordenom. Zakonca Sussex sta namreč veliki ekskluzivni in čisto iskren intervju obljubila televizijski matriarhinji Oprah Winfrey, ki naj bi luč sveta ugledal 7. marca. Kot je znano, je Oprah dobila dovoljenje, da lahko vpraša čisto vse, brez zadržkov, kar naj bi pred ekrane pritegnilo na milijone gledalcev in naj bi ga Oprah opisala kot svoj »najboljši intervju doslej«. Zaplet pa je nastal minuli vikend, ko je bil princ Harry gost priljubljenega voditelja in dolgoletnega prijatelja Jamesa Cordena v njegovi oddaji, kjer je Harry razkril, kaj si v resnici misli o britanskem dvoru, o strupenem odnosu britanskih medijev in zakaj sta se z Meghan odločila, da zapustita kraljevo družino. »Oprah je bila besna, ko je videla Cordenov intervju, saj jo je prehitel z vsemi temami, ki jih je z zakoncema Sussex obdelala sama,« je povedal vir, blizu televizijski voditeljici. »A po ogledu intervjuja se je le malo pomirila, saj sta Harry in Meghan njej zaupala še več podrobnosti, ki bodo šokirale vse, tudi kraljico Elizabeto II., ki za intervju do zdaj sploh ni vedela. To bo res zelo sočno, šokantno in več kot zanimivo,« je še dodal vir.

Reuters
Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje! To bo tudi tokrat veljalo za Oprah, ki je bila sprva besna zaradi Harryjevega intervjuja z Jamesom, a ima sama menda veliko bolj sočen in ekskluziven intervju z zakoncema.