slovo

Lepa Brena večerjala z zagrebškim županom le nekaj ur pred njegovo smrtjo

R.T.
1. 3. 2021, 09.38
Posodobljeno: 1. 3. 2021, 09.44
Deli članek:

Lepa Brena se je od Bandića poslovila tudi na družbenih omrežjih.

Instagram
Milan Bandić in Lepa Brena

Bandiću je postalo slabo pozno v soboto zvečer, prepeljali so ga v zagrebško bolnišnico Sveti duh, kjer je umrl kljub naporom zdravnikov

Balkanska pevka Lepa Brena se je včeraj na družbenem omrežju Instagram poslovila od pokojnega zagrebškega župana Milana Bandića s skupno fotografijo in zapisala, da sta se družila le nekaj ur pred njegovo smrtjo.

"Dragi Milan. V veliko čast in zadovoljstvo nama je, da sva te poznala in se družila s teboj. Vedno si bil edinstven in tako čudovit, da sva se od tebe vedno veliko naučila. Na žalost, je minilo le nekaj ur od našega zadnjega druženja in tvojega govora o prijateljstvu, ljubezni, spoštovanju in družini, ki si ga bova za vedno zapomnila. Počivaj v miru. Brena in Boba", je zapisala in objavila fotografijo, ki je bila sicer posneta leta 2019. 

"V petek zvečer smo bili z nekaj prijatelji na zasebni večerji v Zagrebu. Dve uri smo bili v Zagrebu in nadaljevali pot. Bandić je bil dobre volje in kot vedno zmeren tako v obedovanju pitju. Zelo smo žalostni, ker je umrl," pa je kasneje povedala za hrvaški portal Index.