Zabava

Igralka iz trilogije Razcepljeni zaročena

M. V.
23. 2. 2021, 13.29
Posodobljeno: 23. 2. 2021, 13.38
Deli članek:

Po le nekaj mesecih poznanstva zaročena z igralcem ameriškega nogometa, ki pa ga še ni videla na tekmi.

Profimedia
Shailene Woodley

29-letna igralka Shailene Woodley, ki jo poznamo predvsem kot Tris iz trilogije Razcepljeni, romantične drame Krive so zvezde in serije Majhne laži, je na pogovorni oddaji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon potrdila, da je zaročena z igralcem ameriškega nogometa Aaronom Rodgersom (37 let).

»Res je, zaročena sva,« je potrdila govorice, ki jih je sprožil kar Aaron sam, ko se ji je v začetku februarja na podelitvi nagrad najboljšim igralcem NFL lige zahvalil kot »svoji zaročenki«. Shailene se zdi smešno, da je to velika novica, saj sta »zaročena že kar nekaj časa«. A kljub temu igralka svojega Aarona še nikoli ni videla v akciji, ker sta par postala sredi lanskega leta med časom pandemije. »Nikoli ga še nisem videla igrati na nogometni tekmi, ker sva se spoznala v teh čudnih časih, ko so bili stadioni zaprti in tekme prepovedane. Ne poznam ga kot nogometaša, ampak kot piflarja, ki bi rad vodil kakšen kviz. To je moj moški. Po naključju je tudi dober športnik,« je v smehu povedala v oddaji.

Njeni prijatelji so razkrili, da je par sicer res zelo zaljubljen, a so tudi sami presenečeni nad hitrostjo zaroke – torej po le nekaj mesecih poznanstva.

Profimedia
Aaron Rodgers