IZVIRNO

FOTO: Znani Slovenci pokazali letošnje pustne kostume

Eva Jandl
17. 2. 2021, 21.35
Deli članek:

Skupinske maske so za pustno rajanje od nekdaj zelo priljubljene, a v času virusa so to zdaj postale družinske maske in domače zabave.

Osebni arhiv
Superdružina Hajdi Korošec Jazbinšek: Catwoman, Batman, Spiderman in Transformer.

Čeprav letos zaradi epidemije ne bo velikih pustnih rajanj in zabav, to ne pomeni, da si pustne zabave ne moremo organizirati kar doma v družinskem krogu. Tudi zato se je kar nekaj znanih Slovenk in Slovencev odločilo za skupinsko masko oziroma družinsko masko.

Najbolj je izstopala maska družine Krajnc Bagola, saj so igralka Iva Krajnc Bagola in njen mož, kreativec Aljoša Bagola, s hčerko uprizorili »pustno intervencijo« – Iva je nosečnica s cigareto v roki, Aljoša nagiba steklenico alkohola, hči pa je starša kot policistka vklenila v lisice. Pisateljica in resničnostna zvezdnica Anna Paynich je že od nekdaj ljubiteljica skupinskih mask. Letos se je odločila, da bosta s hčerko vilinki, kot smo jih gledali v filmih Gospodar prstanov. Manekenka in spletna vplivnica Tjaša Kokalj Jerala, ki je zdaj mama hčerk dvojčic, je družino našemila v roj ljubkih čebelic, medtem ko je prva slovenska otroška pevka, danes pa podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek ponovila masko iz lanskega leta, ko se je družina našemila v skupino superjunakov. »Če kdaj, so pa letos maske obvezne,« je povedala Hajdi, ki ne skriva, da obožuje vsakoletne preobrazbe.

Osebni arhiv
Tjaša Kokalj je letos družino oblekla v roj čebelic.

Osebni arhiv
Vilinki Anna Paynich s hčerko

Osebni arhiv
Družinska maska družine Krajnc Bagola