krofi pekarne orehek

FOTO: Aktualovci so učencem zaželeli sladko dobrodošlico

R.T.
27. 1. 2021, 15.32
Posodobljeno: 27. 1. 2021, 15.32
Deli članek:

Prišel je trenutek, ki smo ga vsi tako zelo nestrpno čakali – vse od novembra. Šole izbranih regij so za učence prve triade odprle svoja vrata, otroci pa navdušenja nad tem preprosto niso mogli skriti.

Aktual
Klemen Bunderla in Žana Vidmar sta obiskala OŠ Kašelj in OŠ Franceta Prešerna v Kranju

Za dodatno sladko presenečenje je poskrbela ekipa Radia Aktual, ki se je podala po Sloveniji in poskrbela za tri tisoč sladkih nasmehov otrok.

Aktual
Klemen Bunderla in Žana Vidmar sta obiskala OŠ Kašelj in OŠ Franceta Prešerna v Kranju

Aktualova ekipa je razdelila 3000 slastnih donut krofov Pekarne Orehek in poskrbela za 3000 radostnih otroških nasmehov širom po Sloveniji: Klemen Bunderla in Žana Vidmar sta obiskala OŠ Kašelj in OŠ Franceta Prešerna v Kranju, Matej Kirn Starič in Matej Verdinek sta obiskala OŠ Lava v Celju, OŠ Antona Ingoliča v Spodnji Polskavi in OŠ Franceta Prešerna v Mariboru, Milka in Maja sta obiskali OŠ Ivana Kovačiča v Izlakah, OŠ Trbovlje in OŠ narodnega heroja Rajka v Hrastniku, Neva in Matej pa sta obiskala OŠ Srečka Kosovela v Sežani, OŠ Koper, OŠ Vojke Šmuc v Izoli in OŠ Cirila Kosmača v Piranu.

Dragi šolarji, da bi se le čim prej vsi lahko vrnili v šolske klopi s širokimi nasmehi.

Aktual
Neva in Matej pa sta obiskala OŠ Srečka Kosovela v Sežani, OŠ Koper, OŠ Vojke Šmuc v Izoli in OŠ Cirila Kosmača v Piranu

Aktual
Milka in Maja sta obiskali OŠ Ivana Kovačiča v Izlakah, OŠ Trbovlje in OŠ narodnega heroja Rajka v Hrastniku